TRAFİK CANAVARI GÖZ AÇTIRMIYOR

TRAFİK  CANAVARI  GÖZ  AÇTIRMIYOR

Kayseri’de yaşanan iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 16 kişide yaralandı. 10 kişinin yaralandığı ilk kazada hastaneye götürülmek istenen küçük çocuğun sağlık ekipleri ve yakınları ile diyaloğu olay yerindekileri tebessüm ett

   Trafik canavarı ilk olarak  Kocasinan ilçesine bağlı Zümrüt Mahallesi Ihlamur Caddesi’nde çıktı ortaya.   32 yaşındaki İ.S.’nin kullandığı otomobil ile 67 yaşındaki Mehmet Korkmaz’ın  kullandığı otomobilin döner kavşakta çarpışması sonucu otomobil sürücüleri ile birlikte 60 TK 322 plakalı otomobilde bulunan Ö.G.(67), F.S. (32), A.Y. (30), S.Y.L. (8), S.Y.(7), M.P.Y.(5), A.A.F. (6) ve K.S. (5) yaralandı.

 

Kaza sonrasında yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından refüje yatırılırken, olay yerine çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi. Durumu ciddi olanlar olay yerine ilk gelen ambulanslara konularak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
    Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri ile sağlık ekipleri, otomobilde sıkışan M.K.’yi kurtarmaya çalıştı. İtfaiye ve sağlık ekipleri, meraklı vatandaşların müdahaleleri nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşarken, polis ekiplerinin uyarıları sonrasında yaralı sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansa konuldu.
   Öte yandan kazada hafif yaralanan çocuklardan 6 yaşındaki A.A.F.’yi sağlık ekipleri her ihtimale karşı hastaneye götürmek istedi. İğne yapılmasından korkan A.A.F., hastaneye gitmemek için sağlık ekiplerine direndi. Çocuğu sakinleştirmeye çalışan F.S., “Korkma, sana iğne yapmayacaklar” dedi. A.A.F.'nin, “Bana iğne yaparlarsa seni öldürürüm” demesi, çevrede toplanan meraklı kalabalığın gülümsemesine neden oldu.Yaşanan diyalog  çevredekileri  tebessüm ettirtirken, güleriz ağlanacak halimize demekten de geri bırakmadı.
    Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırılmasının ardından araçlar kaza yerinden kaldırılırken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlatırken  yaşanan bir diğer kaza  bu kadar ucuz atlatılamadı.

 

Meydana gelen  ikinci kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi de yaralandı. 
   
Kayseri - Malatya Karayolu’nda meydana gelen kazada İ.E. otomobili ile tali yoldan ana yola çıktı. Ana yola çıkan İ.E. idaresindeki araç A.B. yönetimindeki  araç ile çarpıştı. Araç içerisinde bulunan İ.E. ve eşi H.E. olay yerinde hayatını kaybetti.
   Kaza sonrası yaralanan H.N.E., Y.İ.E, A.B., S.B., D.B. ve M.B. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

 



Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi