Tsyd kayseri şubesi’nden sezon öncesi toplantı

Tsyd kayseri şubesi’nden sezon öncesi toplantı

Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şubesi, ilimizde görev yapan spor basını üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıda yapılan tüzük değişiklikleri ve yeni sezon için yapılması öngörülenler konuşuldu.

Gazeteciler Cemiyeti lokalinde gerçekleştirilen toplantıya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, TSYD Kayseri Şubesi Genel Sekreteri Mustafa Gürbüz, yönetim kurulu üyeleri Salih Balcı, Canan Bayram, TSYD Kayseri Şubesi üyeleri ve spor basını çalışanları katıldı. 

Burada spor basını çalışanlarına hitap eden Türkiye Spor Yazarları Derneği Kayseri Şube Başkanı Oktay Ensari, “Tüzük değişiklikler yaşandı. TSYD’ye üye olmak isteyenler için haber ve spor sitesi olma şartı geldi. Özellikle tıklanma oranı 100 Bin’i aşmış siteler için üyelik konusunda kolaylık sağlıyoruz. Ayrıca başvuru yapan kişilerin çalıştığı kuruluşlar, genel ajanlara abone olmalıdır. Aynı zamada 3 yıldır bu kurumda çalıştıklarını kanıtlamak zorundadırlar. Bununla birlikte TSYD Genel Başkanları ve şube başkanlarını kısıtlayan bir madde vardı, bu da değişti. İsteyen istediği kadar başkanlık yapabilecek.”

Müsabakalara girişler konusunda yaşanan sıkıtınlara da değinen Ensari, sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Geride kalan sezonda müsabakalara giriş için bizlere başvuru sayısı, 132 kişi oldu. Son üç maçı, 11 kişi ile tamamladık. İlgisizlik, duyarsızlık ve işe saygı duymama durumu var. Bu yıl, müsabakalara giriş için geçerli olan tüm uygulamaları hayata geçireceğiz. Kurallari, biz getirmiyoruz. Bunların hepsi genel merkezimizin uygulamasıdır. Müsabakalara girişlerde mutlaka kartlarınızı takın. Maçlardan iki gün önce lütfen müsabakalara katılacağınızı bildirin.”

Haber: Şevket Tekin  



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’