TÜGVA KAYSERİ İL TEMSİLCİLİĞİ´NİN

TÜGVA KAYSERİ İL TEMSİLCİLİĞİ´NİN

GENÇ YÖNETİCİ OKULU EĞİTİME BAŞLADI?

Türkiye Gençlik Vakfı - TÜGVA Kayseri İl Temsilciliği´nin düzenlediği Genç Yönetici Okulu Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle  eğitime başladı.

Gençliğe yönelik ahlâk ve maneviyat odaklı çalışmalar yürütmek amacıyla yola çıkan kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri  İl Temsilciği´nin Çalışan Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde başlattığı Genç Yönetici Okulu´nun ilk dersine Çevre ve Şehircilik Bakanı  ve Kayseri  Milletvekili  Mehmet  Özhaseki  ile başladı?  Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen açılış programıyla eğitime başlayan Genç Yönetici Okulu ile kamuoyunun yakından tanıdığı öncü isimler gençlerle bir araya gelecek ve onlara kendi tecrübelerini aktaracaklar.  Programla birlikte gençlerin iş dünyasını tanıması, yöneticilik ve liderlik vasfına ulaşmaları hedefleniyor.

Türkiye Gençlik Vakfı´nın 81 ilden 22 yaşından 35 yaşından kadar olan her kesimi içinde barındıran geniş bir yelpazede de hizmet verdiğini söyleyen TÜGVA Kayseri İl Temsilcisi Ahmet Hidayet Kiraz  vakfın hizmetlerine 13 koordinatörlüklerle devam ettiğini  vurgulayarak 6 hafta devam edecek  olan eğitimle neler hedeflediklerini dile getirdi?

Etkinliğe onur konuğu olarak iştirak eden ve ?Genç Yönetici Okulu´nun öğrencilerine ilk dersin veren Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki kendi hayatından antektotlar paylaşarak iyi yönetici olma yolunda yapılması gerekenler, zaman ve teknoloji kavramlarının bu süreci nasıl etkilediğine dair  bilgiler  vererek  ilk dersi gerçekleştirdi?

Genç Yönetici Okulu´nun ilk dersine Bakan Özhaseki´nin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İl Müftüsü  Doç.Dr. Şahin Güven, Ak Parti İl Başkanı Hüsyein Cahit Özeden ve ev sahibi sıfatı ile Melikgazi Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç´da katılarak bu heyecana  ortak oldular?

 

HABER: C.ÜSTEN

 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”