TÜGVA İL TEMSİLCİSİ MURAT TUNA:

TÜGVA İL TEMSİLCİSİ MURAT TUNA:

“İSLAM DÜŞMANLARI KARŞISINDA ELİF GİBİ AYAKTAYIZ”

Türkiye Gençlik Vakfı –Tügva İl Temsilcisi Murat Tuna Cuma Namazı sonrası bir basın açıklaması gerçekleştirerek Boğaziçi Üniversitesinde Müslümanların kutsal değerlerine yapılan saldırıları kınayarak “Bu tahrik edici davranışın karşısında elif gibi dimdik duran kardeşlerimizin yanında olduğumuzu alenen ifade ederken İslam’a ve Müslümanlara kin besleyen herkesin karşısında olduğumuzu da beyan ediyoruz.” ifadesini kullandı.

Türkiye Gençlik Vakfı -Tügva İl Temsilcisi Murat Tuna Cuma Namazı sonrası bir basın açıklaması gerçekleştirerek Boğaziçi Üniversitesinde Müslümanların kutsal değerlerine yapılan saldırıları kınayıp bu saldırıların karşında olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti. ”Çoğunluğunun Müslüman olduğu topraklarımızda İslam’a ve kutsallarına hakaret etmekten çekinmeyenlerin, lgbt sapkınlığı adına özgürlük çığırtkanlığı yapanların, hakikatte kendilerinden başka hiçbir düşünce ve inanca yer tanımadığı tescillenmiştir.

 28 şubat sürecinde ve sonrasında türlü zulümlere imza atmış bu yasakçı zihniyetin kini tekrar nüksetmiş ve bu sefer biz Müslümanların kalesi olan Kabe’yi tahkir etme gayreti içerisine girmiştir. Biz Müslümanların kıblesi olan Kabe’yi böylesine menfur bir sapkınlık alameti ile tahkir edilmesi imkan dahilinde değildir. Her fırsatta düşünce fikir ve inanç özgürlüğünden bahseden güruh bu hakaretin karşısında duran öğrencilere yönelik fişleme kampanyası başlatarak cesaretin saygının ve hoş görünün sefaletini yaşamaktadır.

Bu tahrik edici davranışın karşısında elif gibi dimdik duran kardeşlerimizin yanında olduğumuzu alenen ifade ederken İslam’a ve Müslümanlara kin besleyen herkesin karşısında olduğumuzu da beyan ediyoruz.

Sözde eylemlerde çeşitli terör örgütleri ile ilişkili olan sözde öğrencilerin ülke huzurunu kaçırmak milli birlik ve beraberliği bozmak ve kaos ortamının fitilini ateşlemek adına vazifelendirdiklerinde daha fazla kanıt gerekmemektedir.

Haddi ve hududu aşan hakaretlere boyun eğmeyecek insanların inkar edenlerce fişlenmesine sessiz kalmayacağız bu topraklar İslam’a düşman olanlardan sapkınlıklarını meşrulaştırmaya çalışanlardan ve dahi kutlu coğrafyamızı baltalama çalışmasında olanlardan ayıklanmış bir halde kıyamete kadar ahrette hesap vereceğini iman etmiş milletimize emanettir.”



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”