TÜKETİCİLER BİRLİĞİ´NDEN YAZAR BEKİR COŞKUN´A TEPKİ

TÜKETİCİLER BİRLİĞİ´NDEN YAZAR BEKİR COŞKUN´A TEPKİ

ŞAHİN:?HAKARET ETMİŞ OLDUĞU İNEKLERİN SANIRIM SÜTÜNÜ, YOĞURDUNU, PEYNİRİNİ YEMEDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR YOKSUNLUK VE DÜŞÜKLÜK GÖRDÜK KENDİSİNDE?

   Tüketiciler Birliği Kayseri Şube Başkanı Mahmut Şahin, Sözcü Gazetesi Yazarı Bekir Coşkun´un köşe yazısında kullandığı ?AK Parti´ye oy veren inekler´ ifadelerine karşı açıklamalarda bulunarak ?Hakaret etmiş olduğu ineklerin sanırım sütünü, yoğurdunu, peynirini yemediği için böyle bir yoksunluk ve düşüklük gördük kendisinde? dedi.
Kayseri Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yapan Tüketiciler Birliği Kayseri Şube Başkanı Mahmut Şahin, Sözcü Gazetesi Yazarı Bekir Coşkun´un köşe yazısında kullandığı ?AK Parti´ye oy veren inekler´ ifadelerine tepki gösterdi. Şikayette bulunmak için geldiklerini fakat sonra vazgeçtiklerini dile getiren Şahin, ?Dün Türkiye çapında yayın yapan bir gazetede milyonlarca insana ?İnek´ demek cüretini gösteren Bekir Coşkun isimli yazarın bu hakaretinden dolayı Tüketiciler Birliği olarak milyonlarca tüketiciye bu hakareti yapmasından mütevellit suç duyurusunda bulunmak üzere adliye binasına geldik. Fakat arkadaşlarla yapmış olduğumuz değerlendirme sonucunda inek dahi olamayacak bu kişinin şikayet edilmesinden sonra adalet mekanizmasındaki kıymetli savcılarımızın kıymetli vakitlerini alabileceğinden dolayı onun bu kaliteye sahip olmadığını gördük. Ahlak sağlığından yoksun bu insanı adalet mekanizmasında bir yere koymayı imtina ettiğimiz için şikayetçi olmaktan vazgeçtik, dönüyoruz. Hakaret etmiş olduğu ineklerin sanırım sütünü, yoğurdunu, peynirini yemediği için böyle bir yoksunluk ve düşüklük gördük kendisinde. Onun için vazgeçtik, dönüyoruz, şikayetçi değiliz? diye konuştu.
Şahin ve beraberindekiler daha sonra Kayseri Adalet Sarayından ayrıldı.



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti