TÜM EMEK-DER ŞUBE BAŞKANI BÜYÜKBAHÇECİ

TÜM EMEK-DER ŞUBE BAŞKANI BÜYÜKBAHÇECİ

KİMSEYE MUHTAÇ OLMADAN YAŞAMAK İSTİYORUZ?

30 Haziran Emekliler Günü vesilesi ile TÜM EMEKDER Kayseri şubesi tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda bir kutlama etkinliği tertip edildi... Ata´nın manevi şahsiyeti önünde saygı ile eğilen emekliler bir günde olsa sıkıntılarını kamuoyu ile paylaşma imkanı bulmaktan mutlu gözükürken, aslında onların halini "Bir dokun, bin ah işit" sözü daha güzel ifade ediyordu...
Her yıl 30 Haziran da kutlanan Emekliler günü bu yıl da ilimizde TÜM EMEK-DER tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda tertiplenen törenle kutlandı. Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci önderliğinde toplanan dernek üyerleri önce Ata´nın huzuruna çelenk bıraktı, ardından saygı duruşu ve istiklal marşını okudular?
Burada bir basın açıklaması yapan, Tüm Emek ? Der Kayseri Şube Başkanı Kazım Büyükbahçeci emekliler gününün neden 30 haziranda kutlandığını anlattı. Büyükbahçeci şöyle konuştu; ?30 Haziran 1927 yılında ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından emekliye sevk edilmesinin bir yıl dönümünde daha birlikteyiz. Emekliler Günü, bütüm emeklilerimize ve ülkemize hayırlı olsun. Gönül isterdi ki bu günü daha coşkulu daha içten kutlayalım. Buruk kutlamayalım. Her yıl olduğu gibi bu yılda emeklilerimiz bu özel günlerini buruk kutluyorlar.?
Büyükbahçeci sözlerinin devamında emekliler olarak mağdur olduklarını vurgulayarak, yeni, kurulacak koalisyon hükümetine seslenerek, Kimseye muhtaç olmayalım, insanca yaşayabilecek maaş istediklerini vurgulayarak şunları kaydetti.. ?Milletimiz özellikle emekliye, asgari ücretliye, dul ve yetimlere artık görün diye sesleniyor. Koalisyon partilerinden, koalisyonu kuracak hükümetlerimizden emeklimize, asgari ücretlimize, dul ve yetimlerimize, insanca yaşayabilecekleri bir maaş vaat etmelerini, bunu kanunlar ile düzenleyip, kimseye muhtaç olmadan yaşamamızı bize lütfetsinler istiyoruz. Kimseye muhtaç olmayalım, artık emekli, dul ve yetimimiz, asgari ücretlimiz nefes alsın, istiyoruz.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu