TÜM-İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI ŞAHİN KOLTUĞUNU

TÜM-İŞ KONFEDERASYONU BAŞKANI ŞAHİN KOLTUĞUNU

İŞ KAZASINDA ÖLEN İŞÇİNİN ÇOCUĞUNA BIRAKTI?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında koltuğunu yarının büyüklerine bırakma geleneğini Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı  Mahmut Şahin´de uyguladı?  Genel Başkan Şahin´in koltuğunu iş kazasında babasını kaybeden Hasret Tanrısevdi´ye devretti?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta  coşku ile kutlanırken ; Cumhurbaşkanı´ndan Başbakan´a ; Vali´den Belediye Başkanına  bütün yöneticiler koltuklarını yarının büyüklerine bırkıp, ?Bu ülke sizlerin omuzlarında yükselecek? mesajı verirken Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı  Mahmut Şahin´de geleneğe uyarak  koltuğunu  geçtiğimiz  yıl çalıştığı fabrikada zehirlenerek hayatını kaybeden 39 yaşındaki Ahmet Tanrısevdi´nin kızı 12 yaşındaki Hasret´e devretti?

Hasret Tanrısevdi, kendisi gibi babasını iş kazasında kaybedenler ve yüzde 70 engeline takılıp taşerondan kadroya geçemeyen işçiler adına, Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin´e, Cumhurbaşkanı Erdoğan´dan konuyla ilgili görüşme yapmak üzere randevu almaları talimatını verip,  gelecek yıl 23 Nisan´da bu tür sorunları konuşmak istemediklerini belirterek şunları  kaydetti? ?Hiçbir çocuk babasız kalmasın; özellikle iş kazasından dolayı. Bununla ilgili gerekli çalışmaları yapın. Çocuklar gözü yaşlı kalmasın. Son günlerde, devlet kadrosuna geçen taşeron işçileri duyuyorum. Bazıları alınmış, bazıları ise gözü yaşlı alınması bekliyor. Devletimiz bir milyon işçiyi almış da, yüz bin işçiyi mi alamıyor?.. Sayın Cumhurbaşkanımızla konuşmak istiyorum. Bana bir randevu ayarlayın. Hem taşeron işçileri hem de iş kazalarını Sayın Cumhurbaşkanımıza anlatmak istiyorum. Önümüzdeki yıl 23 Nisan´da bu konuları konuşuyor olmayalım.?

Genel Başkan Şahin ;  Hasret Tanrısevdi´nin talimatlarına uygun biçimde, Konfederasyon olarak iş kazaları ve taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili gerekli çalışmaları yürüteceklerini  belirterek  selefini  onore  etti?

Geleceğin sendikacısı  Hasret Tanrıverdi ile Tüm-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Şahin diğer işçi çocuklarının sorunlarını da dinleyip  birlikte çözüm üretmeye çalıştılar?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi