TURAN: ?KİMSENİN DEĞNEKÇİLİĞİNİ YAPMAYIZ?

TURAN: ?KİMSENİN DEĞNEKÇİLİĞİNİ YAPMAYIZ?

ÜLKÜ OCAKLARI KAYSERİ BAŞKANI SERDAR TURAN 100 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Ülkü Ocakları Kayseri Başkanı Serdar Turan göreve başlamasının 100. Gününde bir basın toplantısı düzenleyerek göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdikleri çalışmalarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Burada basın mensuplarının Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın seçim dönemi verdiği yeni hizmet binasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Turan, ?Bize verilmek istenen binanın etrafında ne yazık ki çok uygun işler dönmüyor. Buradan kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bizler oraya gidip kimsenin değnekçiliğini yapmayız.? İfadelerini kullandı.

Ülkü Ocakları Kayseri Başkanı Serdar Turan göreve başlamasının 100. Günü münasebetiyle faaliyetlerini aktardığı bir basın toplantısı düzenledi. Sözlerinin başında Barış Pınarı harekâtına değinen Başkan Turan; Ülkemizin doğusunda devlet kurma rüyası gören zavallılar bilmelidir ki bu coğrafyada Türklerin onayı olmadan bir kuş dahi uçmayacaktır. Kahraman ordumuz Suriye´de kimlere hizmet ettiği belli olan Haçlı zihniyetinin maşası olan hainlere karşı başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtı Türkün gücünü ve teşkilatlanma konusunda becerisini, ordumuzun kararlı ve cesur duruşunu bütün dünyaya gösterme açısından önemli bir işaret fişeği olmuştur. Asırlardır egemenliğimiz altında kalan topraklarımızı ektiğimiz adalet ve hoşgörü tohumları yerini Batılı Devletlerin bitmek tükenmek bilmeyen alçaklıkları ile birlikte kan gölü ve devlet kurma çabasındaki çapulculara bırakmıştır. Bir devlet düşünün ki kendi topraklarında yıllarca envai çeşit devletin ve terör gruplarının cirit atmasına sessiz kalsın. Hain güçlerin sabırla besleyip, büyüttüğü üstesinden gelinemiyormuş gibi davranılan vesayet grupların ve taşeron örgütlerin beşiği olsun. İşte Büyük Ortadoğu Projesinin tasarlandığı bu dönemde alçakça planları bozan bütün dâhili ve harici bedhahları yok edip zaferle taçlandıran, kendi göbeğimizi kendimiz keseriz düşüncesiyle dünyaya ders veren tek bir varlık vardır. O da ordu ve milletin kaynaştığı Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Ülkemizin doğusunda devlet kurma rüyası gören zavallılar bilmelidir ki bu coğrafyada Türklerin onayı olmadan bir kuş dahi uçmayacaktır. Devletimizin birliği ve bütünlüğüne kast edecek her türlü oluşumun karşısında iman dolu göğsünü siper etmeye hazır olduğunu gerçeği asla akıldan çıkmamalıdır. ?ifadesini kullandı?

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş´in yetkilendirmesiyle 4 Temmuz 2019´da göreve başladığını da belirten Ülkü Ocakları Kayseri Başkanı Serdar Turan göreve gelmesinin 100. gününde faaliyetleri hakkında bilgiler de verdi.

Bir basın mensubunun Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın seçim döneminde Ülkü Ocakları´na yeni hizmet binası verme sözü ile ilgili gelişme oldu mu sorusu üzerine konuyu değerlendiren Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´la görüştüklerini ancak kendilerine tahsis edilen mekanın çevresinin sorunlu bir bölge olduğunu vurgulayıp, o binaya taşınmalarının mümkün olmadığını belirterek şunları kaydetti?.?Eski Çalışma Bakanlığının 4 katlı hizmet binası bizlere önerildi. Ancak ben o binaya Ülkü Ocakları geçmek istemediğimizi sayın başkana ilettim. Çünkü bize verilmek istenen binanın yanında HDP binası var. Bize verilmek istenen binanın etrafında ne yazık ki çok uygun işler dönmüyor. Yani bahsettiğim bölgeyi herkes gayet iyi biliyor. Ne yazık ki gayri ahlaki işlerin yoğun olarak yaşandığı bir bölgedir. Hani buradan kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama bizler oraya gidip kimsenin kaba tabiriyle değnekçiliğini yapmayız. Bizler Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfıyız. Varsa temizlenmek istenen bir bölge, varsa arındırılmak istenen bir bölge; emniyetle, kolluk kuvvetleriyle aşılabilir. Bizler böyle bir binada Ülkü Ocakları olarak yerimiz yoktur. ?

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı