TÜRGEV ?İN GENÇ YÜREKLERİNDEN

TÜRGEV ?İN GENÇ YÜREKLERİNDEN

REFERANDUM´DA ?EVET´ OYUN VERİN YÜRÜYÜŞÜ ?

Türkiye Gençlik Vakfı ? TÜRGEV üyesi genç yürekler 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Anayasa değişikliği referandum öncesi gerçekleştirdikleri yürüyüşle bizim geleceğimizi için ?Evet´ oyu kullanın mesajı verdiler?
Kısa adı TÜRGEV olan Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Şubesi´ne üye gençler ellerindeki pankartlarla sloganlar atarak 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilecek Anayasa değişikliği referandum öncesi gerçekleştirdikleri yürüyüşle bizim geleceğimizi için ?Evet´ oyu kullanın Cumhuriyet Meydanı´na kadar yürüdüler ?
Gurup adına bir basın açıklaması yapan TÜRGEV İl Temsilcisi Ahmet Hidayet Kiraz referanduma neden ?evet´ diyeceklerini ve ?Evet? denilmesi gerektiğini belirttiği konuşmasında şunları dile getirdi? ?Türkiye Cumhuriyeti´nin istikrarı ve bekası için oy kullanacağımız bu kaotik dönemde milletimizin cesur şairi Necip Fazıl, bizden yıllar öncesinde bugünü öngörmüş gibi çok açık bir seçim yapmamızı istiyor. Nurun tarafında mıyız yoksa kirin mi? Düşmanlarımız dedik. Dışta, bütün kılıçları kuşanmış, aziz milletimize ve çizilmiş sınırlara hapsolmadan dünyanın tüm mazlumlarına hamilik yapan devletimize karşı Haçlı mücadelesine girişmiş batı. İçte, 15 Temmuz´da dış düşmanlarla birlik olup Türk halkını kendi tankı ve tüfeğiyle vurmaya cürret etmiş FETÖ ve bunların 30 senedir yardakçılığını yapan PKK birleşmiş ?hayırda hayır vardır´ diyorlar. Biz hayrın ve şerrin yalnızca Allah´tan geldiğine inanarak ezilmiş, sömürgeleştirilmiş tüm coğrafyaların ümidi olan liderimizi çıktığı yolda yalnız bırakmamak için ?evet´ diyoruz. Ülkemizin kaderini bir daha halkına saldıran, devlet kurumlarını işgal eden, gençleri ve liderleri asan, hapseden ve şehit eden vatan hainlerine bırakmamak ve öz vatanımızda parya olmamak için ?evet´ diyoruz. Yıllardır dünya coğrafyasında fetih yapan, icat bulan, liderlik yapan gençlerden son 15 Temmuz´da ?Zaman bendedir ve mekan bana emanettir´ dediler ve doğdukları vatanın savunmasında en ön saflarda şehit oldular. Şimdi onların bıraktığı sancağı bizler devralacağız. Davamız için doğrulacağız, evrileceğiz, devrileceğiz ama eğrilmeyeceğiz. Zafer için emek vereceğiz, kulak vereceğiz ve ?evet´ diyeceğiz?
TÜRGEV İl Temsilcisi Ahmet Hidayet Kiraz´ın açıklamasının ardından slogan atan grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

HABER : C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı