TURHAL ŞEKER FABRİKASI

TURHAL ŞEKER FABRİKASI

85. KAMPANYA´YI BAŞARI İLE TAMAMLADI?

2018 yılı Nisan ayında şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin ardından, Turhal Şeker Fabrikasını bünyesine katan Kayseri Şeker, Kayseri ve Boğazlıyan şeker fabrikalarındaki başarısını Turhal´da da tekrarladı?

Özelleştirmenin yüz akı olan Turhal Şeker Fabrikasında 85 nci kampanya döneminin randımanlı ve verimli bir kampanya olarak başarılı şekilde sona ermesi çalışanlar ve yöneticileri memnun etti.Turhal Şeker Fabrikasının Fabrika meydanına toplanan işçiler Tekbirler ve dualar eşliğinde kesilen kurban ve yapılan dualarla kampanyayı sonlandırdılar.

Kayseri Pancar Kooperatifi ve Kayseri Şeker Fabrikasının Yönetim Kurulu Başkan ve Yönetim Kurul üyeleri, Genel Müdür, Genel Müdür yardımcıları da çalışanları mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. Yöneticiler, fabrikaya gelişlerinde çalışanlar tarafından çiçeklerle ve Turhal sizinle guru duyuyor sloganları ile karşılandılar.

85. Kampanyanın kapanış toplantısında konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı göstererek kampanya süresi içerisinde hiç duruş verdirmeden kampanyayı başarılı bir şekilde sona ermesinde katkısı olan herkese şükranlarını sunup günde 8 bin 86 ton pancar işlenen ve 82 Günlük Kampanya süresince 90 bin ton şeker elde edilen Turhal Şeker Fabrikasının pancar çiftçisine, çalışanına bölge ekonomisine katkısının her geçen gün arttığına dikkat çekerek ? Turhal Şeker Fabrikamızda 85 nci kampanya döneminde zor bir işin üstesinden geldik. Hangi şartlar altında bir fabrika teslim aldığımızı biliyoruz. Allah´a şükürler olsun. Bu gün itibarı ile artık iftihar ve gururla Özelleştirmenin yüz akı diyebiliyoruz. Bunu hep birlikte sizler başardınız. Başarıya elbette karınca kararınca bizler de katkı sağladık ama bu işi başaranlar sizlersiniz. Bu sorumluluğun altına girenler sizlersiniz. Bu yükü taşıyanlar sizlersiniz. Onun için burada sizler bizim yüzümüzü ak ettiniz. Allah da sizlerin yüzünüzü hem dünyada hem ahirette ak eylesin. Türkiye´de13 şeker fabrikası ihale ile satıldı. 9 tanesi teslim edildi. O Fabrikalar da kampanyayı yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar. Ama kamuoyuna yansıyan sıkıntılarını da görüyoruz. Özelleşen fabrikalar arasında sıkıntısı olmayan tek fabrika Turhal Şeker Fabrikası oldu. İşte bizim farkımız budur. Bizim Turhal İle birlikte Büyük Kayseri Şeker ailesi olarak farkımız budur. Biz bu işi biliyoruz. Hakkıyla sahip çıkıyoruz. İşin hakkını veriyoruz. Hakkıyla da üretimi gerçekleştiriyoruz ? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları