TURİZMCİLERDEN BAŞKAN ÇELİK´E TEŞEKKÜR

TURİZMCİLERDEN BAŞKAN ÇELİK´E TEŞEKKÜR

Turizmciler, şehrimizdeki tarihi, doğal ve kültürel değerlerin turizme kazandırılması nedeniyle Başkan Çelik´e teşekkür ettiler

Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmet Taymuş ve turizm işletmecileri 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ettiler. Ziyarette, turizmin gelişmesine yönelik çalışmalardan bahseden Başkan Mustafa Çelik, tanıtım çalışmalarına vurgu yaptı ve Kayseri´nin marka değerini artırmaya çalıştıklarını söyledi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmet Taymuş ve turizm işletmecileri tarafından yapılan ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e çiçek takdim edildi. Şehrimizdeki tarihi, doğal ve kültürel değerlerin turizme kazandırılması noktasında yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Çelik´e turizm sektörü adına teşekkür eden İsmet Taymuş, ?Turizm toplumun tamamının duyarlılığıyla başarı elde edebileceğimiz bir sektör. O nedenle başta sizler olmak üzere, tüm büyüklerimizden katkı ve ilgi bekliyoruz. Yaptıklarınız için de teşekkür ediyoruz? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de turizmcilere nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti ve turizm haftalarını kutladı. Kayseri´yi ulusal ve uluslararası alanda tanıtmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, ?Artık tüm dünya algı yönetimi üstüne kuruluyor. Bu anlamda Kayseri´nin değerlerini tanıtmak gerekiyor. Onun için, göreve başlar başlamaz yaptığımız önemli çalışmalardan biri de Kayseri Tanıtım Grubu oldu. Güçlü ajanslarla tanıtım için çalıştık. İnşallah bir bütün olarak Ramazan ayından sonra tüm Türkiye lansmanını yapacağız? dedi.

Erciyes´in tanıtımı için yaptıkları çalışmalar ve sonuçlarına da değinen Başkan Çelik, geçen yıl başlattıkları bazı reklam çalışmalarıyla Erciyes´e gelen kayakçı sayısında geçen yıl yüzde 40, bu yıl ise 42 artış sağlandığını kaydetti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yaptıkları çalışmalarla Kayseri´nin marka değerini artırmak için gayret gösterdiklerini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"