TÜRK EĞİTİM-SEN 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI ALİ BENLİ:

TÜRK EĞİTİM-SEN 1 NOLU ŞUBE BAŞKANI ALİ BENLİ:

"Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz"

 Türk Eğitim-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ali Benli, düzenlediği basın toplantısında son günlerde yaşanan terör olaylarını değerlendirerek, "Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.
Sendika binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Ali Benli, "Milli birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir zaman diliminden geçiyoruz. Milli birlik ve beraberliği tesis ederek pekiştirmenin yolunun da adaletle hükmetmek ve hukukun üstünlüğünü hakim kılmaktan geçtiğini hepimiz biliriz. Kul hakkına riayet esas alınır, kul hakkı gasplarına son verilirse sıkıntılarımızın büyük bölümü giderilmiş olur" dei.
Benli, "Vatan toprağına emanet ettiğimiz şehitlerimize canlarımıza Cenab-ı Hakk´tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"O serdengeçtilere olan borcumuzu bir nebze de olsa ödemek istiyorsak bölücülere, hainlere, vatan ve millet düşmanlarına imkan ve fırsat vermeyecek, milli birliğimizi pekiştirecek, milli ve manevi değerlerimizin yılmaz savunucuları olacağız. Cennet vatanın sahipsiz olmadığını dost düşman herkese göstereceğiz. Türk Eğitim-Sen mensupları olarak her zaman olduğu gibi milli duruş sergilemeye devam edeceğiz. Önce ülkemiz diyerek teröristlere karşı yürütülen mücadelede, güvenlik güçlerimize her türlü desteği verecek, devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Kutsal vatan topraklarına uzanan hain elleri bir bir kıracak, ihanet çemberlerini parçalayıp başlarına geçireceğiz?


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor