TÜRK KIZILAY´I 150 YAŞINDA

TÜRK KIZILAY´I 150 YAŞINDA

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI: "KIZILAY, KAYSERİ´DE ÇOK İYİ DURUMDA"

Türk Kızılay´ı Kayseri Şubesi, Kızılay´ın kuruluşunun 150. yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı´na çelenk bıraktı, Vali Süleyman Kamçı´yı ziyaret etti.

Türk Kızılay´ı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve beraberindekiler, Kızılay´ın kuruluşunun 150. yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı´na çelenk bıraktı. Burada bir konuşma yapan Türk Kızılay´ı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, "Türk Kızılay´ı Kayseri Şubesi her sene olduğu gibi Kızılay´ın kuruluş yıldönümü etkinliklerini anıta çelenk koyarak başlatmış bulunuyoruz. Kızılay´ın kuruluş yılı hepimiz için hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah nice senelere kavuşuruz. Kızılay Kayseri Şubesi olarak yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, kan merkezi, hastane ve toplum merkez müdürlüğümüzle beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kayseri Kızılay´ı çalışmalarıyla Kayseri´nin gururudur. Bunun içinde gururluyuz" dedi.

Heyet, daha sonra Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı ziyaret etti. Vali Kamçı burada, Türk Kızılay´ı Kayseri Şubesi´nin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Kamçı yaptığı konuşmada, "Kızılay ilimizde de oldukça iyi durumdadır. Yönetimi ile beraber güzel bir birlikteliği var. Hastanesi ve kan merkezi oldukça iyi durumdadır. Dolayısıyla bu çalışmalarla Türkiye´de 1´incilik ödülü almış. Kızılay´ı tebrik ediyoruz. Kayseri´nin 1´inci olması bizden çok daha büyük çok daha faal olması gereken iller varken Kayseri adına sevindirici bir şey. Demek ki Kızılay´ımız layıkıyla çalışmaya devam ediyor" şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi