TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI KINIK,

TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI KINIK,

?KAYSERİ DÜNYANIN İYİLİK MERKEZİ?

Danışmentgazi Mahallesi Reis Caddesinde açılışı gerçekleştirilen ve hizmet binası Melikgazi Belediyesi tarafından tahsisi edilen Türk Kızılayı Kayseri Toplum Merkezi´nin bölge sakinlerinin büyük bir ihtiyacını karşılaması hedeflenirken, açılış törenine ve kan bağışçılarına şilt takdim törenine iştirak eden Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık hayırseverliği ile nam salan Kayserilere övgüler yağdırıp, Kızılay´a olan desteklerinin aratarak devam etmesi temennisinde bulunarak ?Kayseri dünyanın iyilik merkezi? ifadesini kullandı?

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık´ın katılımları ile önceki gün Danışmentgazi Mahallesi Reis Caddesinde açılışı gerçekleştirilen Kızılay Kayseri Toplum Merkezi´nin bölge sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermesi hedeflenirken, merkezin binasını Kızılay´a bağışlayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Bugün açılışı yapılan bu binamız bölge halkının genel olarak bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi için eğitim çalışmaları yapacaktır. Her zaman kamu kurum ve kuruluşlarına destek olmakta ve yardımda bulunmaktayız. Bu yönde yapılan yatırımlar ile 3 kez hayırseverlik madalyası verilmiştir? değerlendirmesinde bulundu?

Merkezin açılışına iştirak etmek ve ilimizdeki Kızılay bağışçılarına şilt takdim etmek üzere ilimize gelen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık´da hayırseverliği ile nam salan Kayserilere övgüler yağdırıp, Kızılay´a olan desteklerinin aratarak devam etmesi temennisinde bulundu?

Kızılay Kayseri Toplum Merkezi´nin açışlını gerçekleştiren Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve Şube Başkanı Ayhan Uzandaç başta katılımcılar daha sonra Filamingo Restoranda tertiplenen törende ilimiz kan bağışçılarına şilt takdim ederek Kızılay´a olan desteklerinden dolayı şükranlarını sundular?

Kan bağışçılarının iftar yemeğinde ağırlandığı etkinlikte bağışçılara hitap eden Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ?Dünyanın iyilik başkenti Kayseri´nin kıymetli insanları? diyerek başladığı sözlerinin devamında ?Merhamet Çınarı´ olarak adlandırdığı Kızlay´ın 150 yıldır isimsiz kahramanların destekleri ile ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ettiğini hatırlatarak, ?Yılda 3 milyon ünite kan toplayan ve bunu ihtiyaç sahiplerine dağıtan Kızılay sizlere müteşekkirdir? değerlendirmesinde bulundu?

Konuşmaların ardından periyodik olarak kan bağışında bulunarak Kızılay´a destek olan bağışçılar şilt takdim edilerek onurlandırıldı?

Etkinlik iftar yemeği ikramı ile noktalandı?



Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı