TÜRK TELEKOM - OSB

TÜRK TELEKOM - OSB

GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRME KARARI ALDI ...

Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren işletmelere daha yüksek hız ve kalitede, kesintisiz haberleşme hizmeti sağlamak amacı ile güçlerini birleştirme kararı alan Türk Telekom ve Kayseri Organize Sanayi Bölge Başkanlığı bu birlikteliği resmileştirmek için imza koydukları protokolü bir kez daha yinelediler. İmza töreninde yapılan değerlendirmede yinelenen protokol ile Türk Telekom tarafından sunulacak hizmetlerin Organize Sanayi Bölgesi´nin haberleşme altyapı teknolojisini geliştirileceği vurgulandı.
Türkiye´nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi arasında, bölgede ileri teknoloji hizmetleri sağlanması amacıyla imzası yinelenen protokol için tören düzenlendi.
Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan tarafından imzalanan protokol kapsamında daha önce tamamı Türk Telekom tarafından fiber dönüşümü gerçekleştirilmiş olan haberleşme altyapısının iyileştirilme çalışmaları gerçekleştirileceği kaydedildi. Gerçekleştirilen iş birliği ile bölgenin haberleşme altyapısının gelişerek bölge ekonomisine önemli bir fayda sağlanacağını belirten Türk Telekom Satış ve Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ümit Önal; ?Türk Telekom olarak kurumsal müşterilerimizin işlerine değer katmak için çalışıyor, yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz? dedi ve ekledi: ?Türk Telekom olarak 180´den fazla OSB, Teknopark, Serbest Bölge ve 800´dan fazla Ticari Bölge ile iş birliği anlaşmamız bulunuyor. 1200´e yakın işletmenin yer aldığı Kayseri Organize Sanayi Bölgesi´nin de teknoloji ile kalkınması ve ekonomik olarak gelişmesi için çalışmalarımıza bölge ile iş birliği içerisinde devam edeceğiz. Yaptığımız bu iş birliği ile fiber altyapımızın desteğiyle kaliteli, hızlı ve güvenilir ses, data, internet ve IP TV hizmetleri sunacağız?
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da hızla sınırların kalktığı günümüzde, iletişim teknolojileri artık hayatımızda çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu? Bilgi teknolojilerinin gelişimi, insanlığın varoluşundan beri süregelmiş, bilgi aktarımını kolaylaştırmış, insanlar arası bilgi alışverişinin en hızlı, en verimli ve en doğru şekilde yapılabilmesini sağlamıştır. Veri iletiminde teknolojinin geldiği son nokta olarak da tanımlanan fiber optik altyapının uzun vadeli bir yatırım olması, ülke kaynaklarının verimli kullanımı anlamında da büyük önem arz ediyor. Sanayicimiz ve sanayimizin dünyanın birçok noktası ile iletişim halinde olduğu, bilginin ve bilgiye ulaşma hızının son derece önem arz ettiği günümüzde Kayseri OSB´de de fiber ağın olmazsa olmaz olduğuna inanıyoruz?
Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imza altına alınarak güç birliğine devam kararı resmileştirildi.
HABER: S.ERDOĞAN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları