TÜRK ÜROLOJİ AKADEMİSİ

TÜRK ÜROLOJİ AKADEMİSİ

İNTRAVEZİKAL BOTULİNUM TOKSİN ENJEKSİYONU KURSU


Türk Üroloji Akademisi İntravezikal Botulinum Toksin Enjeksiyonu Kursu, 11 Aralık 2015 Cuma günü Erciyes Üniversitesi Üroloji Anabilim Dalı´nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Gevher Nesibe Hastanesi Başhekimlik Toplantı Salonu´nda gerçekleştirilen ve Kayseri ve Kayseri dışındaki hastanelerden çok sayıda ürolog ile diğer branşlardan doktorların katıldığı kursta Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Gülmez kısa açılış konuşması yaptı.
Prof. Dr. Gülmez, konuşmasında toplantının içeriği hakkında bilgiler verirken, toplantının verimli geçmesini beklediklerini söyledi.
Açılış konuşmasının ardından sunumlara geçildi. Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Abdullah Demirtaş, ?Botulinum toksin: etki mekanizması, ürolojide uygulama alanları?, Prof. Dr. Oğuz Ekmekçioğlu ise , ?Botolinum toksin: uygulama tekniği, komplikasyonlar ve başa çıkma? konusunda sunum yaptı. Soru cevabın ardından ameliyathanede 5 olguya botolinum toksin enjekte edilmesi uygulamalı olarak gösterildi.
Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Demirtaş, kurs ile ilgili yaptığı açıklamada, ?Türk Üroloji Akademisi nöroüroloji-inkontinans alt grubu olarak ülkemizin çeşitli bölgelerinde lokal bire bir eğitim ve kurslarla ürolog meslektaşlarımız ve araştırma görevlisi arkadaşlarımızla bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Toplantılarımız oldukça verimli geçiyor? dedi.



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”