TÜRK VE SIĞINMACI ÇOCUKLAR DOSTLUK MAÇI YAPTI

TÜRK VE SIĞINMACI ÇOCUKLAR DOSTLUK MAÇI YAPTI

MÜSABAKAYA KAYSERİSPORLU FUTBOLCULAR DA DÂHİL OLDU

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nün organize ettiği Kayseri´de yaşayan sığınmacı ailelerin çocukları ile Türk çocukları arasında dostluk futbol müsabakası gerçekleştirildi. Müsabakanın ev sahibi ise Kayserispor oldu.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nün organize ettiği Kayseri´de yaşayan sığınmacı ailelerin çocukları ile Türk çocukları arasında dostluk futbol müsabakası düzenlendi.

Kayserispor Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen dostluk maçını Kayserispor Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Marius ?umudica, futbolcular ve davetliler izledi. Karşılaşması öncesi Teknik Direktör ?umi çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocukların dostluk maçı kıyasıya mücadeleye sahne olurken, Kayserisporlu futbolcularda müsabakaya dahil oldular.

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Başkanvekili Naci Bedir, şöyle dedi: ?Kayserispor yönetimi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada gerek sivil toplum kuruluşlarının gerekse de, kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte sosyal sorumluluk projelerinin içerisinde olacağız. Emniyet Müdürlüğümüzün organizasyonu ile Suriyeli çocuklarımızı ağırlıyoruz. Bir ensar anlayışı ile problemlerini çözmek ve yardımcı olmak için çalışıyoruz. Spor, barış ve kardeşliktir. Buradan bir sporcu çıkartabilirsek, ne mutlu bizlere. Burada katılımcı olan herkese teşekkür ediyorum.?

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nden Mesut Eroğlu ise şunları kaydetti: ?Melikgazi ilçemiz Eskişehir Bağları Bölgesi´nde bulunan geçici eğitim merkezinde öğrenim gören Suriyeli çocuklarımız ve bu okulun yanında okuyan Türk gençlerimiz bizim şubemizden talepte bulunarak, Kayserisporlu futbolcular ile tanışmak ve burada maç yapmak istediler. Bizde çocuklarımızı Kayserispor Tesisleri´ne getirdik. Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ´a ve Kayserispor idaresine teşekkür ediyorum. Kayserispor´a başarılar diliyorum. Burada çocuklarımız mutlu oldu. Bizlerde onların mutluluğunu paylaşıyoruz.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak