TÜRK ANNELER DERNEĞİ'NDEN

TÜRK ANNELER DERNEĞİ

YARDIMA MUHTAÇ ÖĞRENCİLER İÇİN BURS KAMPANYASI

Türk Anneler Derneği Kayseri şubesi durumu iyi olmayan öğrencilere, düzenlenen kahvaltılı toplantıda burs kampanyası başlattı. Dernek Başkanı Safiye Demirci toplantıda ayrıca yaptıkları ve  yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

Üretken ve mutlu çocuklar yetiştirmek, eğitimli annelerimizin sayısını artırmak sloganıyla yola çıkan dernek üyeleri yardıma muhtaç ve durumu iyi olmayan öğrenciler için güç birliğinde bulunarak burs kampanyası başlattılar.

Dernek başkanı safiye demirci burada yaptığı konuşmada dernek faaliyetleri hakkında da bilgi vererek şöyle konuştu    

Derneğimiz  ana olan kadının maddi ve manevi yönden kalkındırılması ve eğitilerek aydınlatılması suretiyle çocuğunun topluma yararlı üretken ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirilmesi sağlamak amacıyla kurulmuştur. Muhtaç aile ve çocuklara ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda yardım etmek, okuma ve fonksiyonel kurslar açmak, yurt içi ve yurt dışında eğitici nitelikte geziler tertip etmek anneler ile iş birliği yaparak Türk sanatı ve folklor geleneğini tanıtmak Türk kadınının sosyal, kültürel ve eğitim düzeyini yükseltmek ve çağdaşlaşma yolunda çeşitli çalışmalar yapmak. Yardım toplama faaliyetlerinde bulunmak yurt içi ve yurt dışından bağış kabul etmek. Yemekli toplantılar, konser, balo, tiyatro, sergi,spor gibi etkinlikler düzenlemekteyiz. Bütün bunları gerçekleştirebilmemiz için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şubat ayından bu yana yapmış olduğumuz faaliyetlerden bahsetmek istiyorum. 8 Mart Kadınlar Gününde Kadın Hak ve Özgürlüklerimizi sağlayan Atamıza şükranlarımızı sunmak üzere Ankara’ya gezi düzenledik. Çeşitli seminerler düzenledik. Kayseri’de bulunan Uygur Türklerine yardımlar düzenlendi. Adana Portakal Çiçeği festivaline katılarak dolu dolu bir gün geçirdik. Anneler için Ege ve Akdeniz gezisi düzenledik. Karınca kararınca daha çok anneye ulaşmak ve daha çok gencimize burs vermemiz için bizlere desteklerde bulunan değerli gönüllülere ayrıca bugün etkinliğimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ederim.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"