TÜRKAV VEKİLLERİ

TÜRKAV VEKİLLERİ

ŞİDDET İÇİN BULUŞTURDU

 

Kısa adı TÜRKAV olan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfınca tertiplenen ve üç farklı siyasi partinin temsilcisi milletvekilinin iştirak ettiği ?Toplumda Şiddeti Tartışıyor? başlıklı etkinlikte şiddetin nedenleri masaya yatırılarak, özellikle aile içi şiddetin ortadan kaldırılmasının yolları arandı? Etkinliğe iştirak eden Ak Parti milletvekili İsmail Tamer, Mhp milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Chp milletvekili Çetin Arık´da şiddetin sonlandırılması için yapılması gerekenleri dillendirdiler. Ev sahibi TÜRKAV Kayseri Şube Başkanı Prof Dr. Yaşar Akar, ?Şiddet olaylarının sonuçları itibariyle tedirginlik yaratıyor? diye konuştu.
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen ?Toplumda Şiddeti Tartışıyor? başlıklı etkinlik de toplumda yaşanan şiddet olayları masaya yatırıldı. Şiddetin önlenmesine dair yapılması gerekenlerin tartışıldığı programa, Ak Parti milletvekili İsmail tamer, MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu, CHP milletvekili Çetin Arık, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşe Uzunlu ve vakıf yöneticilerin iştirak etti?
Programın açılışında konuşan Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma Ve Dayanışma Vakfı Kayseri Şube Başkanı Prof Dr. Yaşar Akar, ?Şiddet olaylarının sonuçları itibariyle tedirginlik yaratıyor? diye konuştu.
Daha sonra kürsüye gelen Kayseri Tabip Odası Başkanı İbrahim Suat Öktem, şiddetin insanlık tarihi ile birlikte ortaya çıktığını hatırlatarak, kendini farklı biçimde gösteren bir olgu olduğunu kaydetti.
Programın konuk milletvekilleri arasında yer alan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de ?Şiddet nereden gelirse gelsin kabul edilecek olay değildir. Günlük yaşantımızda aile içinden tutun toplumun her kesiminde şiddeti görüyoruz. Bundan önceki dönemde yapılan çalışmalarda şiddetin azaltılması için çalışmalar yapıldı? diye konuştu.
MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ise, ?çocuklar bize emanet toplumun yetişkin kesimlerine emanet. Kendini savunamayacak kişilerin bir takım hasta ruhlu kişilerin yaptıkları tecavüz ve tacizlere hatta öldürmelerine maruz kalmakta ve devlet bunun tedbirini almalıdır? şeklinde konuştu.
Son olarak kürsüye gelen CHP Milletvekili Çetin Arık ise meclis çatısı altında yaşanan tartışmalara dikkat çekerek, ?öncelikle mecliste yaşanan şiddetin engellenmesi gerekir? dedi.
HABER: HABER MERKEZİ



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı