TÜRK?İŞ´DEN

TÜRK?İŞ´DEN

HALAYLI 1 MAYIS KUTLAMASI?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de türlü etkinliklerle kutlandı? Türk İş Kayseri İl Temsilciliğince gerçekleştirilen kutlamada işçiler  halaylar çekip, çifte telli oynayarak coşku içimde bayramlarını kutlarken  çevredeki  vatandaşlarda  onların coşkusuna ortak oldular?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Türk İş Kayseri İl Temsilciliği tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen kutlama etkinliğinde konuşan İl Temsilcisi İdris Güven, işçilerin sorunlarına dikkat  çekerek  ?Bizler, emeği ile geçinmeye çalışan milyonlarız. Çocuklarımıza onurlu ve güvenli bir gelecek sağlamak istiyoruz. Şehrimiz, ülkemiz, dilimiz, inancımız, görüşümüz, iş yerimiz farklı olsa da bizler emeğin ortak dilini konuşup onun en yüce değer olduğuna inanıyoruz. Bu anlayışla dünyanın farklı ülkelerinde ve yurdumuzun değişik illerinde kardeşlerimiz bizler gibi bu gün alanları dolduruyor. Talebimiz çok açık, insanca bir yaşam istiyoruz. Ortak mücadelemiz için buradayız. Haksız işten çıkarma, sendikasızlaştırma, kıdem tazminatına müdahale, özelleştirme, esenlik, kuralsız ve kayıtdışı çalıştırma, vergide adaletsizlik yıllardır mücadele ettiğimiz sorunlar. İnsanı insan yapan değerleri ülkemizde egemen kılmadıkça bu sorunlarımız devam edecek.? Diye  konuştu?

Konuşmaların ardından meydanda toplanan işçiler son zamanların popüler müziklerinden  ?Erik Dalı´ ve ?Çifte  Telli´ eşliğinde oynayıp halay çekerek bayramlarını kutladılar?Etkinliğin ardından  grup olaysız şekilde dağıldı



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da