TÜRKİYE KUPASI´NDA FİNALIN ADI BELLONA AGÜ

TÜRKİYE KUPASI´NDA FİNALIN ADI BELLONA AGÜ

BELLONA AGÜ 71-69 FENERBAHÇE ...

PTT Kadınlar Türkiye Kupası´nda yarı final heyecanı yaşandı. Yarı final karşılaşmasında Bellona AGÜ ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Son anları nefes kesen karşılaşmayı, 71-69´luk skor ile Bellona AGÜ Spor kazandı ve adını finale yazdırdı.
Bornova Atatürk Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaya Bellona AGÜ, Ann Wauters, Jelena Dubjevic, Chelsea Gray, Tanisha Wright ve Lara Sanders ilk 5´i ile çıktı.
Karşılaşmaya etkili ataklarla başlayan taraf Bellona AGÜ Spor oldu. İlk 5 dakikada üst üste bulduğu sayılarla skor 13-6´ya taşıyan Bellona AGÜ, Fenerbahçe´nin erken bir mola almasına neden oldu. Karşılaşmanın ilk çeyreğini 17-15´lik skor ile Bellona AGÜ kazandı. İkinci çeyrek ise kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İkinci çeyreğin sonlarına doğru baskısını arttıran Bellona AGÜ, devre arasına 41-28´lik skor ile önde girdi.
İkinci yarıya iyi başlayan taraf Fenerbahçe oldu ve ilk 5 dakikada 11 sayı üretti. Üçüncü çeyrek 53-50´lik skor ile Bellona AGÜ´nün üstünlüğü ile tamamladı. Son çeyrek ise nefesleri kesen bir mücadelye sahne oldu. Son saniyeye kadar eşitliğin bozulmadığı karşılaşmayı, 71-69 Bellona AGÜ kazandı ve adını finale yazdırdı. Final karşılaşması Cuma günü saat 15:30´da başlayacak.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu