TÜRKİYE KUPASI´NDA RAKİP FENERBAHÇE

TÜRKİYE KUPASI´NDA RAKİP FENERBAHÇE

KAYSERİSPOR, SON 16´YA KALDI

İnegölspor´u deplasmanda 2-0 mağlup ederek ilk 16 arasına adını yazdıran Kayserispor´un kupadaki rakibi Fenerbahçe oldu.
Kayserispor, tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmada hafta sonu Şükrü Saraçoğlu Stadı´nda Fenerbahçe´nin konuğu olacak.
Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası´nda bir üst tura yükselerek ilk 16 takım arasına kaldı. Sarı-kırmızılı takım deplasmanda İnegölspor´u Sinan Bakış ve Lopez´in golleri ile 2-0 mağlup etti ve Torku Konyaspor´un ardından ikinci takım olarak bir üst tura adını yazdırdı. Kayserispor´un bir üst turdaki rakibi ise H Grubu birincisi Fenerbahçe oldu. Kupa programının normal süreçte tamamlanması için TFF tarafından Süper Lig´e bir hafta ara verilirken ilk 16 içerisine kalan 16 takım hafta sonu çeyrek final biletlerini ceplerine koymak için karşı karşıya gelecekler. Kayserispor ile Fenerbahçe´de hafta sonu Şükrü Saraçoğlu Stadı´nda karşı karşıya gelecek. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan karşılaşmalar sonunda galip gelen 8 takım çeyrek final biletini cebine koyacak.
ORTAKÖYLÜOĞLU, ?FENERBAHÇE´Yİ YENEREK ÇEYREK FİNALE KALACAĞIZ?
Türkiye Kupası´nda eşleşmeye ilişkin konuşan Kulüp Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu şöyle dedi;
?Öncelikle İnegölspor karşısında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları tebrik ediyorum. Hava şartları ve zemin kötü olmasına karşı iyi oyunla üç puan aldık ve bir üst tura yükseldik. Şimdi rakibimiz Fenerbahçe oldu. Rakibimizin Türkiye´nin en güçlü takımlarından biri olduğunu ve yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Biz daha mütevazi bir kadroya sahibiz ancak her maça galibiyet için çıkıyoruz. Fenerbahçe maçında da elimizden gelini yapacağız. Teknik heyetimiz, futbolcularımızı hazırlıyor. Maçın deplasmanda olması bizim için sorun teşkil etmiyor. Fenerbahçe´yi mağlup ederek, çeyrek finale kalacağımıza inanıyorum.? 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı