TÜRKİYE KUPASI´NDA SON 16

TÜRKİYE KUPASI´NDA SON 16

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI; BUGÜN

YILDIZ, ?FENERBAHÇE´Yİ KADIKÖY´DE YENECEĞİZ?
OLİVEİRA, SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
Ziraat Türkiye Kupası´nda grup maçlarının tamamlanmasının ardından Son 16 takımın kaldığı maçlarda program belli oldu. Son 16 içerisinde yer alan temsilcimiz Kayserispor, Fenerbahçe ile bugün saat 20.45´de karşı karşıya gelecek.
Türkiye Kupası´nda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan; Medipol Başakşehir FK, Amed Sportif Faaliyetler, Bursaspor, Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş., Sivas Belediye Spor, Beşiktaş A.Ş., Bucaspor, Çaykur Rizespor A.Ş., Galatasaray A.Ş., Akhisar Belediye Gençlik ve Spor, Trabzonspor A.Ş., Gaziantepspor, Torku Konyaspor, Kayserispor, Fenerbahçe A.Ş. ve Antalyaspor A.Ş. takımları Son 16´ya kalarak mücadeleye devam etmeye hak kazandılar. Son 16 takım çapraz olarak A-B, C-D, E-F ve G-H grubunun birincileri diğer grubun ikincisi ile eşleşti.
Kayserispor, deplasmanda Fenerbahçe´ye konuk olacak. Bugün Şükrü Saraçoğlu Stadyumu´nda oynanacak olan karşılaşma saat 20:45´de başlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 maçları 30, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre ve grup birincilerinin sahasında oynanacak.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 maçları programı şöyle:
30 OCAK 2016 CUMARTESİ
20:45 Fenerbahçe-Kayserispor
31 OCAK 2016 PAZAR
12:00 Sivas Belediyespor-Çaykur Rizespor
14:00 Bursaspor-Amed Sportif Faaliyetler
16:00 Torku Konyaspor-Antalyaspor
16:00 Bucaspor-Beşiktaş
17:45 Galatasaray-Gaziantepspor
1 ŞUBAT 2016 PAZARTESİ
18:00 Başakşehir-Büyükçekmece Tepecikspor
20:45 Trabzonspor-Akhisar Belediyespor
Öte yandan Kayserispor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını öğlen yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Kafkas, takımına son uyarılarda bulundu. Kayserispor, grup maçlarının aksine Fenerbahçe maçına tam kadro gitti. Sarı-kırmızılı ekip, İstanbul´a havayolu ile giderek burada kampa girdi.
Maça ilişkin açıklamalarda bulunan Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız şöyle dedi: ?Fenerbahçe maçına iyi hazırlandık. Yönetim olarak bizim takımımıza güvenimiz tamdır. Fenerbahçe´yi yenecek gücü sahibiz. İnşallah da Fenerbahçe´yi Kadıköy´de yeneceğiz ve çeyrek finale yükseleceğiz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Yeni transferlerimizin takıma katılması ile de daha güçlendik.?
Kayserispor´da yeni transferlerden Oliveira´nın rutin sağlık kontrolleri, Acıbadem Kayseri Hastanesi´nde gerçekleştirildi. Kontrollerde Brezilyalı futbolcunun tüm değerlerinin kontrol edildiği ve sıkıntı yaşanmadığı belirtildi. (SPOR SERVİSİ)



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak