TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KAYSERİ ŞUBESİ YÖNETİM KURUMU ÜYELERİ MELİKGAZİ’DE

TÜRKİYE YAZARLAR BİRLİĞİ KAYSERİ ŞUBESİ YÖNETİM KURUMU ÜYELERİ MELİKGAZİ’DE

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Başkanı Ahmet İlhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Güner Dinçaslan, Vedat Sağlam ve Sergül Vural, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak, belediyenin eğitim ve ö

Melikgazi Belediyesi olarak eğitime ve eğitimciye yapılan yatırım ve hizmetlerin bu konuya verilmiş olan önemin bir ifadesi olduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç ”Melikgazi Belediyesi olarak öğrencilerimize güzel ve sağlıklı mekânlar sunarken onların eğitimlerine katkı, derslerine takviye olması amacı ile kurslar düzenliyoruz. Çocuk meclisimiz kamuoyunu aydınlatıcı, bilgilendirici ve bilinçlendirici etkinlikler ses getirmektedir. Çocuk meclisimiz oynamış olduğu tiyatro gösterileri, kültür ve sanat çalışmaları, resim sergileri, hikaye yarışmaları, kitap toplama kampanyası, kütüphane kurma çalışmaları her zaman kamuoyunda geniş bir yer bulmuş takdir edilmiştir. Belediyemizin sosyal ve kültür merkezlerinin tamamında kütüphane mevcut” dedi.
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yönetim Kurumu Başkanı Ahmet İlhan da, Melikgazi Belediyesi ile ortak çalışma yaparak, özellikle tiyatro, folklor, ebru kurslarının okullarda açılmasını, hikaye yazma yarışmaları, hızla okuma yarışmaları, en çok kitap okuyanı ödüllendirme yarışmaları gibi etkinlikleri ortak yapmak istediklerini kaydetti. Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisince yapılan etkinlik ve organizasyonlarda amaçlarının katılımcı bir kamuoyu oluşturmak olduğunu bu nedeni ile işbirliği ve ortak çalışmalara açık olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesinin de katılımları ile önümüzdeki günlerde bir dizi eğitim ve kültür seminerleri düzenleyeceklerini bildirdi.

 



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü