TÜRKİYENİN GELECEĞİNİ DİNAMİT KOYAMAYACAKLAR

TÜRKİYENİN GELECEĞİNİ DİNAMİT KOYAMAYACAKLAR

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti İl Binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıktan sonra, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Ak Parti İl Binasında basın mensuplarıyla bir araya gelerek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladıktan sonra, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yıldız, ?Türkiye´nin geleceğine dinamit koymak isteyenler hiçbir zaman muvaffak olamayacak. Cumhurbaşkanımızı kendisine cumhurbaşkanı olarak kabul etmeyenler ancak toplumun kenarında kalmış ve toplumla bütünleşememiş, kendisine entel dantel rol biçmeye çalışanlardır? diyerek sert çıktı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin arından Ak Parti İl Binasına geçen Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Nöbetçi Vekil Sami Dedeoğlu´ndan müsaade isteyerek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. PKK ile hareket eden yardakçılara seslenen Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Türkiye güçlü yapısıyla beraber her türlü kamburunu atabilecek, sıkıntıların üzerinden gelebilecek durumda olduğunu vurgulayarak, ?Bugün kendisini cumhurbaşkanının cumhuru olarak kabul etmeyenler veya cumhurbaşkanımızı kendisine cumhurbaşkanı olarak kabul etmeyenler ancak toplumun kenarında kalmış ve toplumla bütünleşememiş, vatandaşımızla bütünleşememiş, kendisine entel dantel rol biçmeye çalışanlardır. diye konuştu.
Kayseri Milletvekili ve Başbakan Danışmanı Yıldız, açıklamalarında şunları kaydetti; ?23 Nisan 1920´de Türk Milleti´nin vatanını düşman elinden kurtarmak için duruma el koyduğu ve milli iradeyi ön plana çıkarttığı ve 96. Yılını şuanda kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile alakalı hem çocuklarımızın hem de Türkiye´nin geleceğini tebrik etmek istiyorum. Kayseri Valimizin düzenlemiş olduğu programda enine boyuna konuşuldu ve güzel bir programla da idrak edilmiş oldu. Milli iradenin her zaman olduğu gibi vesayetçileri tarafından engellenmeye çalışıldığı yalnızca bugünün gerçeği değil. Ama şu da bir gerçek ki, bundan 96 yıl önceki Türkiye´nin egemenliğinin ve milli birlik ve beraberliğinin düşmanlığının bugün tamamen çehresi değişmiş durumda. Ama PKK terör örgütü ile beraber Türkiye´nin geleceğine dinamit koymak isteyenler, hendek açanlar, silahlı kuvvetlerimize ve emniyet güçlerimize ve Türkiye´nin iradesine engel olmaya çalışanlar hiçbir zaman muvaffak olamayacak. Türkiye´nin geçirdiği zor günler bugünkünden çok daha derindi. Zorluklar, yoksulluklar, imkânsızlıklar çok daha fazla derindi. Ama bugün artık Türkiye, güçlü yapısıyla beraber her türlü kamburunu atabilecek ve sıkıntıların üzerinden gelebilecek durumdadır. Bugün kendisini Cumhurbaşkanının cumhuru olarak kabul etmeyenler veya Cumhurbaşkanımızı kendisine Cumhurbaşkanı olarak kabul etmeyenler ancak toplumun kenarında kalmış ve toplumla bütünleşememiş, vatandaşımızla bütünleşememiş, kendisine entel dantel rol biçmeye çalışanlardır. Ama Türkiye bütün vatandaşıyla beraber çocuklarına armağan ettiği ve halkın kendi kendini yönetme kabiliyetini inşallah bu vesile ile artırmış olacaktır. Türkiye bütün yönleriyle beraber normalleşecek. Türkiye Büyük Millet Meclisi´ndeki konuşmalarda da belirtildiği gibi bir marangozun, Türkiye büyük Millet Meclisi Kürsüsünü hayrına yaptırdığı meclis ile bu günlere gelindi. Ama artık Türkiye eski sıkıntılarıyla, yoksulluklarıyla beraber değil, inşallah gelişen, büyüyen ve ilerleyen yanıyla olmuş olacak. O yüzden ileriye dönük daima ümitvarız. Bu Ülkemizi, güzel Türkiye´mizi kötü göstermek isteyenlere, sıkıntılı göstermek isteyenlere fırsat vermeyeceğimizi kendimizden daha çok sevdiğimiz güzel çocuklarımıza armağan edilen bu 23 Nisan´da herkesin ümitvar olmasını özellikle isterim. Türkiye´nin geleceğinin daha güzel olacağını belirtmek istiyorum?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı