TÜRKMENLER'DEN

TÜRKMENLER

ÖZHASEKİ'YE BÜYÜK İLGİ

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Akkışla Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali'ne katıldı. Özhaseki festivalde Türkmenlerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Akkışla'daki festivale daha önce Özhaseki'ye destek verdiklerini açıklayan Kayseri'nin Türkiye çapında tanınan büyük iş adamları da iştirak etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Yeni Yoğurt ve Kilim Festivali için gittiği Akkışla'da halkın sevgi gösterileriyle karşılandı ve bu sevgiye aynı şekilde karşılık vererek festival sahasını gezmek suretiyle tüm katılımcıları selamladı. Festivale Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, Kayseri Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Milletvekili Adayı Havva Talay Çalış ile Mehmet Özhaseki'ye destek veren Kayseri'nin Türkiye çapında tanınmış iş adamları Süleyman Çetinsaya, Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Harun Yavuz, Mustafa Aksu ve Yaşar Küçükçalık da katıldı.  

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül'ün selamlama konuşmasının ardından kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, önce Akkışla'ya yapılan hizmetleri anlattı, daha sonra da sadece Akkışla'nın değil Kayseri'nin tüm ilçelerinin hangi hizmetlere ihtiyacı olduğunu en iyi kendisinin bildiğini belirtti. Özhaseki şöyle konuştu. tüm ilçelerin sorunlarını biliyorum ve tek tek takip ediyorum. siyaset böyle yapılırsa, allah rızası için yapılırsa, doğrulukla yapılırsa bir anlamı var. böyle yapmayanlar siyaset yapmasın. siyaset yapıyorsanız seçimden seçime ortaya çıkıp da insanlara vaatte bulunduktan sonra kaybolanlardan olmayacaksınız. allah'a hamdolsun bizler ne söylemişsek hepsini yerine getiriyoruz. tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. bizim tarlada izimiz, buralara gelmeye de yüzümüz var. inşallah buralara gelmeye devam edeceğiz ve güzel hizmetlerimizi sürdüreceğiz.”

Festivalde konuşan Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı Yaşar Karayel de Kayseri'de ve ilçelerinde muhalefet partilerinin bir tane dikili ağacı olmadığını belirterek, Onlar ancak konuşur, AK Parti yapar” dedi.

Konuşmaların ardından davetlilere Akkışla'nın meşhur yoğurdu ile bulgur pilavı ikram edildi. Daha sonra Türkmen çadırlarını ziyaret eden Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, beraberindekilerle birlikte bir çadıra girerek Türkmenlerle birlikte çay içti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı