TWİTLERDE İŞE YARAMADI OKULLAR TATİL OLMADI

TWİTLERDE İŞE YARAMADI OKULLAR TATİL OLMADI

Vali Şerif Yılmaz, ilçe gezilerine Yahyalı, Yeşilhisar ve İncesu ilçesi ile devam etti. Karlı bir havada yapılan ziyaretlerde şehir merkezi ve ilçelerde yolların genel manada açık olduğunu belirten Vali Şerif Yılmaz, çok önemli bir durum olmadıkça tatil


Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen gezilerin ilk durağı Yahyalı ilçesi oldu. Valiliğe bağlı daire müdürleriyle birlikte ilçe ziyaretlerini gerçekleştiren Vali Yılmaz, İlk olarak Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat’ı ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Ziya Polat Vali Yılmaz’a günün anısına Yahyalı halısı hediye etti. Vali Yılmaz’ın sonraki durağıysa Yahyalı Belediyesi oldu. burada bir süre yapılan görüş alışverişinin ardından Yahyalı Belediye Başkanı Mehmet Araç, Vali Yılmaz ve beraberindekilere Yahyalı elması ikram etti. Herkesin günde bir tane elma yemesini tavsiye eden Vali Yılmaz, elmanın yararlarını ise bir İngiliz atasözü ile anlattı.
Vali Şerif Yılmaz ve beraberindeki heyet Yahyalı’da ki temaslarının ardından Yeşilhisar İlçesine gitti. Burada da ilk olarak  Yeşilhisar Kaymakamlığına giden Vali Yılmaz, İlçe Kaymakam’ı Mehmet Şirin Yaşar’dan ilçe hakkında brifing aldı. Brifing sonrası Kaymakam Yaşar Vali Yılmaz ve İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın’a meşhur Soğanlı bebeği hediye etti.
Vali Şerif Yılmaz, Yeşilhisar Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından İncesu İlçesine gitti.
İncesu’da Kaymakam Ercan Öter tarafından karşılanan heyet ilçe hakkında bilgiler aldıktan sonra Belediye Başkanı Zekeriya Karayol’u ziyaret etti. buradaki görüş alış verişlerinin ardından basın mensuplarına gerçekleştiren ziyaretleri değerlendiren Vali Şerif Yılmaz, üç ilçenin de alt yapı başta olmak üzere genel manada durumlarının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Yoğun kar yağışının yaşandığı ilimizde kar tatili bekleyen öğrencilere de kameralar aracılığıyla seslenen Vali Yılmaz, eğitimin sürekliliğine önem verdiğini ve çok zor bir durum olmadıkça tatil verme taraftarı olmadığını belirtti.
Vali Yılmaz, öğrenciler tarafından Twitter’dan gelen ilginç talepleri de basın mensuplarıyla paylaştı.

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı