TYB KAYSERİ ŞUBESİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

TYB KAYSERİ ŞUBESİ YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi 8. Olağan genel kurulunu yaptı. Kayseri Yoğunburç Kültürevinde yapılan olağan genel kurul toplantısı Muhsin İlyas Subaşı´nın divan başkanlığına, Bekir Oğuzbaşaran ve Ahmet Sıvacı´nın divan üyeliklerine seçilmesiyle

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi 8. Olağan genel kurulunu yaptı. Kayseri Yoğunburç Kültürevinde yapılan olağan genel kurul toplantısı Muhsin İlyas Subaşı´nın divan başkanlığına, Bekir Oğuzbaşaran ve Ahmet Sıvacı´nın divan üyeliklerine seçilmesiyle başladı.
2014-2016 yılları arasında gerçekleşen faaliyet raporunun okunması, denetleme kurulunun raporlarının okunması, raporların ibrası ve bu konularla ilgili genel kurul üyelerinin bilgilendirilmesiyle seçim sürecine geçildi. TYB Kayseri Şubesinde yapılan seçimler neticesinde bir önceki yönetim kurulu üyeleri Selim Tunçbilek, Hacı Sarı, Kadir Karaman, Şeref Karadavut ve Yüksel Kalkan yeniden yönetim kurulu üyeliklerine seçildiler.
Divan Başkanı Muhsin İlyas Subaşı, bir önceki dönem yönetim kurulu üyelerinin TYB Kayseri Şubesini ilk defa tartışmasız, şeffaf ve fedakârca yönettiklerini belirterek "Yazarlar birliği kamu yararına faaliyet yürüten bir dernektir, bu derneğin Kayseri´ye çok nitelikli çalışmalar yapması gerekmektedir" ifadelerini kullandı.
Yönetim Kurulunca Başkanlığa seçilen Selim Tunçbilek, "Bize destek veren ve güven duyan tüm yazar, şair arkadaşlarımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim" ifadeleriyle karşılık verdi. Selim Tunçbilek, kurumlarla kavga değil işbirliği zemini, şahsi beklentilerden uzak durma, tüm üyelerin üretkenliklerine katkı sağlama gibi ilkelerinin bulunduğunu dile getirdi.
2017-2019 yılları arasında iki yıl görev yapacak olan yeni yönetimde Başkan Selim Tunçbilek, Başkan Yardımcıları Hacı Sarı, Kadir Karaman, Şeref Karadavut ve Yüksel Kalkan bulunuyor.


Haber Kaynak : İHA

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi