ÜÇ FARKLI İNTİHAR VAKASINDA SONUÇ : 2 ÖLÜ, 1 YARALI

ÜÇ FARKLI İNTİHAR  VAKASINDA SONUÇ : 2 ÖLÜ, 1 YARALI

VATANDAŞ ÇAREYİ ÖLMEKDE BULDU. Uzmanlara göre kent hayatının keşmekeşi içerisinde her gün biraz daha yalnızlaşan ve moral değerleri erezyona uğrayan metropol insanı, aile bağları zayıflayıp, manevi değerlerden de uzaklaşınca karşılaştığı her zorluk

İlimizde  yaşanan  ilk intihar vakasında  ilimizde  kuyumculuk  yaptığı   öğrenilen bir kişi kendini asarak yaşamına son verdi.

 

 Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Mahallesi’nde  bir kişinin kendisini asarak intihar ettiği  ihbar sonrasında jandarma ve 112 ekipleri  40 yaşındaki A.Y.’nin  yaşadığı villanın salonunda kendisini asarak intihar ettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından A.Y.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili olarak soruşturmayı  derinleştirirken bu kez  intihar ihbarı Beştepeler mesire alanındaki piknik yerinden geldi.

 

Üsteğmen olduğu öğrenilen bir kadın , sabah saatlerinde piknik alanında beylik tabancasıyla kendini kalbinden vurarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ve polis ekipleri, 38 YU 575 plakalı otomobilin önünde bir kişinin hareketsiz halde yattığını gördü. Ekiplerin yaptığı incelemelerde, üsteğmen olduğu öğrenilen N.D.’nin beylik tabancası ile kalbine ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Askeri yetkililer ve polis ekipleri tarafından olay yerinde yapılan incelemenin ardından N.D.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

İlimizde ki son intihar vakasında ise  eşi ile tartıştığı iddia edilen hamile kadın evlerinin 1. Katından atlayarak  ölmek istedi.  Kocasinan İlçesi Yavuz Selim mahallesinde yaşanan olayda eşiyle tartıştığı iddia edilen 25 yaşındaki hamile S.I. evlerinin 1. katından atlayarak intihar etmek istedi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralı S.I.’yı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırarak tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

 



Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu