ÜÇ İLÇEYLE NOKTAYI KOYDU

ÜÇ İLÇEYLE NOKTAYI KOYDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir`e bağlanan 11 ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili toplantılarını Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan ilçeleriyle tamamladı. Her üç ilçede de sorunlar tespit edilerek yatırım programına alındı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ilk olarak Felahiye`ye gitti. Felahiye ilçesindeki toplantıya Başkan Mehmet Özhaseki`nin yanı sıra Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Felahiye Belediyesi müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Başkan Özhaseki ve ekibine teşekkür eden Felahiye Belediye Başkanı Coşkun, Büyükşehir`in destekleriyle Felahiye`nin daha yaşanabilir bir ilçe haline geleceğini söyledi. Toplantı diğer ilçelerde olduğu gibi su, kanal ve arıtmadaki sorunların tespiti ve yatırım programlarının belirlenmesiyle başladı. Altyapının yanı sıra, yollar, sosyal tesisler, spor alanları ve ulaşım gibi konuların görüşüldüğü toplantıda mahalle muhtarları da sıkıntılarını dile getirdi. Yaklaşık 2 saat süren toplantının sonunda Felahiye ve mahallelerine yapılacak hizmetleri özetleyen Başkan Özhaseki, "İçme suyunda şebeke ve depolarda bu sene itibarıyla yapılacak olanlar önce projelendirilecek, sonra da ihaleye çıkarılacak. Ayrıca Felahiye`ye Kayapınar ile birlikte arıtma tesisi yapılacak. Büyük Toraman`ı da bu tesise bağlamayı düşünüyoruz. Karayolları`nın ihale hazırlığı yaptığı Göğdere yolunu takip edeceğiz. Yozgat bağlantıları ve köyler arası yolları yapacağız. Merkezde, gençlik merkezi ve hanımlar merkezi yapıyoruz. Bu merkezin üstünde çok amaçlı salon bulunacak. Kesimhane için proje hazırlanacak. Felahiye`de bir de meydan projesi yapılacak. Felahiye, Kayapınar ve Büyük Toraman`da semt pazarlarının üstü kapanacak, ayrıca bu üç yerde mini basket, voleybol sahaları ve halı saha yapıyoruz. Yamula Barajı kenarında da mesire alanı oluşturacağız" dedi.

Başkan Özhaseki toplantı sonrası Özvatan güzergahındaki Büyük Toraman`a geçerek çevre düzenlemesi istenen cami alanında incelemelerde bulundu. Başkan Özhaseki, belde halkının destekleriyle yapılan Merkez Caminin çevre düzenlemesi için talimat verdi.

Başkan Mehmet Özhaseki, bürokratları ile birlikte Felahiye`den sonra Özvatan ilçesine geçti. Toplantıya Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, belediye yöneticileri ve muhtarlar katıldı. Altyapı, yol ve üst yapı hizmetleriyle ulaşım konusunun detaylı bir şekilde ele alındığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi