UÇAN HOLLANDALI İLE PRENSİP ANLAŞMASI

UÇAN HOLLANDALI İLE PRENSİP ANLAŞMASI

Kayseri Erciyesspor önemli bir transfere imza attı. Orta sahaya Sheffield Wednesday`dan Hollandalı oyuncu Royston Drenthe`yi kazandırmak isteyen mavi-siyahlılar bu oyuncu ile prensip anlaşmasına vardılar. Ancak resmi imzanın ise İbricic’e bağlı oldu

İBRİCİC GİDECEK, DRENTHE GELECEK

Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, mavi-siyahlı ekip, 27 yaşındaki Royston Drenthe ile prensipte 1,5 yıllık anlaşma sağladılar. 28 yaşındaki oyuncuyla resmi sözleşme Senijad Ibricic’in sözleşmesinin fesih edilmesiyle birlikte imzalanacak. Hollanda asıllı siyahi oyuncu futbol kariyerine Feyenoord’da başlarken daha sonra Real Madrid forması giydi. İngilizlerin köklü takımı Everton’da da oynayan Drenthe kariyeri boyunca 113 maçta görev aldı ve 9 gol kaybetti. İngiliz 2. Ligi takımlarından Sheffield Wednesday`da kiralık olarak oynayan ve asıl kulübü Reading’e devre arasında yeniden dönen Drenthe, Mavi-siyahlı takıma çok yakın.

En kısa sürede kampa katılması beklenen Drenthe`nin resmileşmesinin ardından Erciyesspor, ara transfer dosyasını kapatacak. Transfer konusunda Drenthe’den sonra alternatif olarak bir Türk oyuncuyu daha kadrosuna dahil etmek isteyen Erciyesspor, mevkii olarak kanat bölgelerini hedef alıyor.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak