ÜÇÜNCÜDE ÇANTAYI PATLATIRLA

ÜÇÜNCÜDE ÇANTAYI PATLATIRLA

Kayseri’de bir alışveriş merkezi önünde çantasını unutan lise öğrencisi, hareketli dakikaların yaşanmasına neden olurken, genç kızın ikinci defa çantasını unuttuğu ortaya çıkınca polis, “Üçüncü defa unutursan çantanı patlatırlar” uyarısı

Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda bir alışveriş merkezinin önünde şüpheli çanta bulunduğu ihbarı ile harekete geçen polis ekipleri, vatandaşların güvenliği için şerit çekti. Polis ekiplerinin aldığı önlemler sonrasında, şüpheli çantanın bulunduğu yerden uzaklaşmak isteyen bir araç sürücüsü, yolun kısmen trafiğe kapanması nedeniyle yaşanan yoğunlukta polis aracına çarparak hasar verdi.
Olay yerinde alınan güvenlik önlemleri meraklı vatandaşların da toplanmasına neden oldu. Meraklı kalabalık nedeniyle polis ekipleri zor anlar yaşarken, çantanın sahibi olduğunu söyleyen 17 yaşındaki lise öğrencisi İ.G. yaklaşık 45 dakika sonra alışveriş merkezine geldi.
Olayın ciddiyetinin farkında olmayan genç kız ve arkadaşlarının kimlik bilgilerini alan polisin yaptığı incelemede çantanın içinden İ.G.’ye ait olan ders kitapları çıktı. İ.G.’nin daha önce de başka bir yerde çantasını unuttuğu ve yine geniş güvenlik önlemleri alındığını tespit eden polis ekipleri, “Çantanı üçüncü defa unutursan patlatırlar” uyarısında bulundu.
Genç kız ve arkadaşları çantayı teslim aldıktan sonra alışveriş merkezinden uzaklaştı.


Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı