OTOBÜSÇÜLERDEN BAŞKAN ÇELİK´E ZAM TALEBİ

OTOBÜSÇÜLERDEN BAŞKAN ÇELİK´E ZAM TALEBİ

Kayseri Otobüsçüleri Esnafı Odası Başkan ve yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek otobüs biletlerine zam yapılması talebinde bulundular.

Kayseri Otobüsçüleri Esnafı Odası Başkan ve yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret ederek otobüs biletlerine zam yapılması talebinde bulundular. Başkan Çelik, halkın günlük aldığı hizmet olan ulaşıma zam yapılmayacağını belirtti, esnafın da girdilerdeki artış nedeniyle uğrayacağı mağduriyeti alternatif çalışmalarla gideceklerini söyledi.

Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç,  Kayseri Otobüsçüleri Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan ve oda yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette, asgari ücret, doğalgaz fiyatları gibi girdi maliyetlerinin arttığı belirtilerek Başkan Çelik´ten otobüs biletlerine zam yapılması talep edildi.

Kayseri Otobüsçüleri Esnafı Odası Başkanı Ahmet Erkan, 2014 yılı Haziran ayından bu yana zam yapılmadığını belirterek, girdi maliyetleriyle ilgili Başkan Mustafa Çelik´e bilgiler verdi. Karşılıklı görüşmelerin ardından maliyetlerin arttığının bir gerçek olduğunu ifade eden Başkan Çelik, buna rağmen zam yapılmasını düşünmediklerini söyledi. Ulaşımın, halkın günlük aldığı bir hizmet olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Artan maliyetleri halkımıza yansıtmak istemiyoruz. Zam yapmadan kamunun, kamuoyunun ve esnafın hakkını gözetecek bir ayarlama yapalım. Alternatif çalışmalarla esnafın zarar görmesini de engelleyelim" dedi.

 



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor