ULAŞTIRMA BAKANI ARSLAN:

ULAŞTIRMA BAKANI ARSLAN:

"KAYSERİ MEMNUN İSE TÜRKİYE MEMNUN DEMEKTİR? ...

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çevre ve Şehircilik Bakanı aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ile birlikte hafta sonu mesaisini değerlendirp, bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere ilimize geldi? İlk olarak Vali Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret eden çifte bakan ülke gündemine dair kısa değerlendirmede bulundular? Ulştıma Bakanı Arslan Dünya´nın Türkiye´deki ulaşım hizmetlerini gıpta ile izlediğini vurguladıktan sonra ?Kayseri´nin memnun olması Türkiye´nin memnun olması anlamına gelir? ifadesini kullandı?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte ilimize gelen, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ilk olarak Kayseri Valiliği´ni ziyaret etti. Vali Süleyman Kamçı ve Kayseri protokolü tarafından karşılandı.
Bakan Ahmet Arslan, Valilik girişinde yaptığı kısa değerlendirmede ulaştırma sektöründe Ak Parti iktidarı dönümünde büyük değişim ve dönüşüm görüldüğünü Türkiye´nin içinde bulunduğu coğrafyanın hakkını veren, bölgeleri birbirine bağlayan projeler geliştirdiklerini kaydetti?
Bakan Ahmet Arslan, memnuniyet verici çalışmalar yapacaklarını, Kayseri´nin memnun olmasının Türkiye´nin memnun olması anlamı taşıdığını bunun aynı zamanda dünyadaki mazlumların mağdurların beklentilerini yerine getiren hedeflere yürümesi ile eş anlamlı olduğunun altını çizdi?
Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise Kayserili bir bakan olarak kentin ulaşım sorunlarıyla ilgili çalışmaları yerinde görmesi için kabine arkadaşı bakan Arslan ile bürokratlarının kentte yatırımları ve projeleri yerinde görmesi için ev sahipliği yaptığını belirterek şunları kaydetti?"Kayseri´de birçok proje zaten ulaştırma Bakanlığı ile ilgili. Bu projeleri bire bir yerinde görmek üzerinde bir daha görüşmek tartışmak değerli bakanımızın fikirlerini burada bizimle paylaşacağız. Türkiye´nin yüz akı olan projeleri yapan bakanımız burada. Daha önce ise değerli Başbakanımız bu konuda bunları yapmıştı"
HABER : C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da