ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN MUHTEŞEM KONSER

ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN MUHTEŞEM KONSER

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ?Ali Kınık Konseri?ne katılım oldukça yoğun oldu.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ?Ali Kınık Konseri?ne katılım oldukça yoğun oldu.

15 Temmuz Yerleşkesinde yapılan organizasyona; Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak ve yönetimi, MHP İl Başkanı Baki Ersoy ve yönetimi, Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Ömer Faruk Çöl, Erciyes Üniversitesi´nde görev yapan öğretim üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Yeşilay Kayseri Şube Başkanı Ömer Faruk Çöl tarafından katılımcılara uyuşturucu ve madde bağımlılığın zararları hakkında bir sunum yapıldı. Sunumun ardından söz alan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak ?Biliyoruz ki hepinizin geleceğe dair büyük umutları ve idealleri var.  Bizler devletine ve vatanına fedakârca hizmet ederek, Türk Milleti´ni müreffeh bir seviyeye çıkarmak için azim ve kararlılıkla gece uyumadan gündüz yorulmadan mücadele edeceğiz. Bugün bu salonu dolduran kardeşlerim yarın bürokraside, siyasette, ticarette yerlerini alacak, Türkiye ?2023 lider ülke? hedefine koşar adımlarla ulaşacaktır. Geçtiğimiz günlerde 94. yılını kutlama şerefine nail olduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve onun şanlı bayrağı altında yaşayan herkesin Türk olduğu inancındayız. Millet adı söylenmeden Türklüğümüzün unutturulmaya çalışıldığı, bölücü hainler ve onların vaftiz babaları tarafından fitne tohumlarının saçıldığı bu günde ülkü ocakları olarak görüşümüz açık ve nettir: Türk Gençliğini birbirine düşürmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Bilinmelidir ki, sabrımız cesaretimizin üzerindedir. ?İşgal etse de ülkemizi topuyla tüfeğiyle yedi düvel, geldikleri gibi giderler? iradesiyle bir 19 Mayıs sabahı yeniden çıkarız Samsun´a, Çanakkale´de, Sakarya´da, Ankara´da Mustafa Kemal oluruz. Biz Türk gençleri siper ederiz iman dolu göğsümüzü idam sehpalarında Mustafa Pehlivanoğlu, iftar sofralarında kurşunlanan Ruhi Kılıçkıran, tabutluklarda Başbuğ Alparslan Türkeş oluruz. Yüce yaradan bizlere o günleri yaşatmasın türkü kimse sınamasın. Biz tarih boyunca esaret altına alınamamış, devletler yıkıp devletler kurmuşuz. Türk milliyetçileri var oldukça cumhuriyetimiz ilelebet var olacaktır.Ortak hedefimiz Türkiye´nin istiklali ve istikbali olduğu üniversite gibi eğitim yuvalarında herhangi bir taşkınlığa asla ama asla müsaade edilmeyecektir. Rahmetli Şehidimiz Fırat Çakıroğlu kardeşimiz gibi dramatik olaylara izin verilmeden; bölücüye, haine soysuza geçit vermeden kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde bir eğitim ve öğretim hayatı idame ettirilmesini can-ı gönülden arzu ediyorum.? dedi. 

                Ülkü Ocakları´nın uyuşturucu ve madde bağımlılığına karşı etkin bir mücadele ettiğini sözlerine ekleyen Başkan Volkan Çolak ? Belirtmek isterim ki çağımızın vebası olarak nitelendirdiğimiz madde ve teknoloji bağımlılığına bu tehlikeye karşı uyanık olmalıyız. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı olarak, Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi´nin talimatlarıyla başlatılan ? Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme! Uyuşturucuya Hayır!? projesi kapsamında; yazılı, görsel ve sosyal medyada aktif çalışmalar gerçekleştirmekteyiz. Ayrıca Üniversitelerde Öğrenci Konseylerimiz ve Öğrenci Kulüplerimiz tarafından yapılan çalışmalarla, siz kardeşlerimize bir farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Hepinize en samimi duygularımla çağrıda bulunuyorum; gelin muhtaç olduğumuz kudretin damarlarınızdaki asil kanda mevcut olduğunu unutmayın, bu kanı kirletmeyin. Gelin Türk Gençliğine musallat olan bu illeti el birliğiyle yıkalım.? şeklinde konuştu. Daha sonra Mehteran Takımı gösterisinin gerçekleştirildiği gecede sahne alan ünlü sanatçı Ali Kınık´ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden katılımcılar doyasıya eğlendiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı