ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN

ÜLKÜ OCAKLARI´NDAN

CUMHURİYET BAYRAMI KONSERİ?

Kayseri Ülkü Ocakları´nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile gerçekleştirdiği ?Cumhuriyet Konseri Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz´un da iştiraki ile gerçekleştirildi? Konser öncesi davetlilere seslenen Genel Başkan Kılavuz ?Bizler ülkü ocaklarının kuruluş anlayışına dayalı Türk gençliğini ilim, teknik, spor ve resim gibi alanlarında şuurlu bir hale getirerek geleceğin 2023´ün milliyetçi güçlü Türkiye´sinin yöneticileri olması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz? değerlendirmesinde bulundu? Konuşmaların ardından sahne alan Alperen Kekilli, Osman Öztunç ve Ali Kınık şarkıları ile ülkücü gençleri coşturdular?

Kayseri Ülkü Ocakları´nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile gerçekleştirdiği ?Cumhuriyet Konseri Kadir Has Spor Salonu´nda gerçekleştirildi? Etkinliğe Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak, STK temsilcileri, partililer ve ilimiz sakinleri iştirak etti?

Konser öncesi hazırlanan bayrak şöleni takdir toplarken, salonu dolduran ülküdaşlarına seslenen Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Cumhuriyet´in herkes için büyük bir kazanç olduğunun altını çizip, Ülkü Ocakları olarak 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını ve sorumluluklarının farkında olduklarını vurgulayarak "Cumhuriyet hepimizin adına büyük bir kazançtır. Vatan coğrafyamızı işgal etmek isteyen hainler ve zalimler ecdadımızın sağlam imanıyla kararlılığıyla bu vatan coğrafyasında boğularak yok edilmişlerdir. Bizde ecdadımızın ve atalarımızın bize bırakmış oldukları emanetin farkındayız. Ülkü ocakları hepimizin yetişmiş olduğu mübarek medreselerdir. Bizler ülkü ocaklarının kuruluş anlayışına dayalı Türk gençliğini ilim, teknik, spor ve resim gibi alanlarında şuurlu bir hale getirerek geleceğin 2023´ünün milliyetçi güçlü Türkiye´sinin yöneticileri olması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bizim sorumluluğumuz büyüktür" değerlendirmesinde bulundu.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak konsere gelen herkese teşekkür ederek, devletlerin sadece harplerle değil, bilim ve fenle ayakta duracağının bilincinde olduklarını kaydederek"Çağımızda hürriyet meydan savaşları ile değil, ideolojilerden ve kültürler üzerinden tesis edilmektedir. İlim, irfan yuvası Ülkü Ocakları da devletlerin sadece harplerle değil, bilim ve fenle ayakta duracağının bilincindedir. Başbuğ Alparslan Türkeş ülkücü gençliğe Dokuz Işığı rota tayin etmiştir. Bizler Kayseri Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak bu yurt için uğraş vermekteyiz. Çağımızın eğitim ateşi kutlu ocağımızda Türk İslam şuurunu rehber edinerek kültür, sanat, sosyal sorumluluk faaliyetleri çerçevesinde etkinlikler düzenleyerek ülkücü arkadaşlarımızın daha donanımlı ve çağa ayak uyduran bireyler olmasında katkı sağlamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı?

Konuşmaların ardından Kadir Has Kongre Merkezini dolduran herkes Öğrenci Andını okudu. Daha sonra konser için sırasıyla Alperen Kekilli, Osman Öztunç ve Ali Kınık sahneye gelerek en sevilen şarkılarını seslendirdi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor