ÜLKÜ OCAKLARINDAN MHP İL BAŞKANI EKE’YE ZİYARET

ÜLKÜ OCAKLARINDAN MHP İL BAŞKANI EKE’YE ZİYARET

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’na yeni atanan Selim Gümüş ve yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyeleri, 60 kişilik bir grupla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mete Eke’yi ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Başkanı Mete Eke’ye Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye eden Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, İl Teşkilatı ile Ülkü Ocakları arasındaki ''Ağabey-Kardeşlik'' ilişkisini Kayseri’den yayacaklarını belirterek “Ülkücüler, tek yürek tek bilektir” dedi.
MHP İl Başkanı Mete Eke de Ocak Üyelerini teşkilatta görmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mazisi hakkında ocak üyelerine bilgiler veren Başkan Eke, Ülkü Ocaklarının önemine değindi. Kendisinin de ocak kültürü ile yetişen bir Ülkücü olduğunu belirten Başkan Eke, “Ülkü Ocakları hareketimizin pınarıdır. Biz ülkücüler çok büyük sorumluluklara sahip insanlarız. Bizim her birimiz dünyaya hükmedecek yürek ve cesarete sahibiz” dedi.
“Ülkede gelinen nokta ele alındığında Ülkü Ocaklarına ve Milliyetçi Hareket Partisine çok büyük görevler düşmektedir” diyen Başkan Eke, ''Hep birlikte Hareketimizi iktidara taşımanın mücadelesini vereceğiz. İl Başkanınız olarak, bir ağabeyiniz olarak benim sizlerden ricam önce okullarınızı bitirin sonra davanıza hizmet için çalışın. Davanıza yararlı olmak için okuyun'' diye konuştu.
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Selim Gümüş, İl Başkanı Mete Eke’nin ziyaretinin ardından İl Kadın Kolları, Melikgazi ve Kocasinan İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek bir süre yöneticiler ile sohbet etti.

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret