ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLERE TABLET HEDİYE

ÜNİVERSİTE KAZANAN ÖĞRENCİLERE TABLET HEDİYE

Yahyalı Belediyesi 2014 yılı LYS sınavında dört yıl ve üzeri eğitim veren Kamu Üniversitelerini kazanan Yahyalılı 237 öğrenciye düzenlendiği törenle Tablet Pc hediye etti.

Yahyalı Belediyesi Kültür Salonunda 09 Eylül 2014 Salı günü Saat:11.00` de başlayan hediye dağıtım törenine Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, Mili Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı,Emniyet Müdürü, Daire Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Okul Müdürleri,Muhtarlar Öğrenciler ve davetliler katıldı.

Düzenlen törende bir konuşma yapan Yahyalı Belediye Başkanı seçilen Esat Öztürk, " Türkiye`nin geleceği, Türkiye`nin umudu gençler. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan,  sizlerin başarısını  kutlamaktan çok mutluyum. 2014 LYS sınavında gösterdiğiniz  başarı bizlerin birer övünç ve gurur kaynağı olmuştur. Bundan yaklaşık  5 ay önce , belediye başkanı  adayı  olduğumda,  "üniversiteyi kazanan öğrencilere tablet pc  dağıtmak"  projesi,  sizleri motive  etmek ve başarınızı ödüllendirmek için düşündüğümüz bir projeydi.  Allaha şükürler olsun ki bugün projemizi hayata geçirmenin  mutluluğu ve onurunu  yaşıyoruz. İlçe olarak eğitim ve öğretimde  iyi bir durumdayız. Öncelikle kaymakamlığımıza,  milli eğitim müdürlüğümüze öğretmenlerimize Anne - babalara ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Tablet bilgisayar dağıtım konusunda meclis kararı alan Meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Eğitimli  gençler yetiştirmek için Kayseri ilinde ilk defa lise ve dengi öğretim Sonrası dört yıllık bir üniversiteyi kazanan yahyalılı öğrencilerimize  Tablet bilgisayar dağıtıyoruz. En önemli yatırım geleceğimizin teminatı olan gençlere yapılan yatırımdır. En hayırlı hizmet insana yapılan hizmettir. 2023 hedefleri olan bir türkiye`nin başarıya ulaşmasındaki temel taşları sizlersiniz. Sizin göstereceğiniz başarılar hem bu ülkenin hem de ilçemizin kaderini çizecek, Türkiye`nin ekonomik,sosyal,kültürel açıdan gelişimine büyük katkılar sağlayacaksınız. " dedi.

Yahyalı Kaymakamı Ziyat Polat ise konuşmasında " Bugün burada Yahyalı Belediyesinin üniversiteyi kazanan öğrencilerimize tablet dağıtımı için toplandık. Bu eğitime verilen önemi gösteriyor. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere belediye meclis üyelerimize aldıkları bu karardan dolayı teşekkür ediyorum. En iyi yatırım gençlere yapılan yatırımdır. Bugün burada bunun en güzel örneğine tanık oluyoruz." dedi.

Tablet dağıtım töreninde LYS sınavında Yahyalı` da birinci olan öğrencilere altın hediye edilmesiyle devam edildi.  Öğrenciler adına teşekkür konuşması yapan Ebru Kafalı` da bu güzel hediyeden dolayı tüm Yahyalılı öğrenciler adına Belediye Başkanı Esat Öztürk` e teşekkür etti.

Proğram da yapılan konuşmalardan sonra hediye dağıtım törenine geçildi. Yahyalı `da 4 yıl ve üzeri eğitim veren Kamu üniversitelerini kazanan 237 öğrenciye hediye tabletleri Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat, Mili Eğitim Müdürü Ahmet Kafalı, Daire Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti temsilcileri, Okul Müdürleri ve muhtarlar tarafından öğrencilere dağıtıldı.



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi