ÜNİVERSİTELER İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

ÜNİVERSİTELER İÇİN GÜVENLİK ZİRVESİ

Vali Süleyman Kamçı, 2´si devlet 3 üniversitesi bulunan Kayseri´de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen ?Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı?nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir aray

Vali Süleyman Kamçı, 2´si devlet 3 üniversitesi bulunan Kayseri´de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen ?Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı?nda üniversite temsilcileri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Vali Kamçı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, üniversite temsilcileri, kredi ve yurtlar kurumu temsilcisi ile ilgili kamu kurumlarının yöneticileri katıldı.

Vali Kamçı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 3 üniversiteye sahip Kayseri´nin bu zenginliğinin farkında olduğuna işaret ederek, idari personel yapısı dikkate alındığında çok geniş bir kitleyi ilgilendiren yüksek öğrenimin huzur ve güvenliğini devam ettirme kararlılığında olduklarını söyledi.

İlimizde Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde yerli ve yabancı öğrenci olmak üzere toplam 71 bin 408 öğrenci bulunduğunu ifade eden Vali Kamçı, bu öğrencilerin huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Vali Kamçı, Üniversitelerde asayiş ve güvenlik açısından son derece başarılı bir 2017 yılı geçirdiklerini ifade ederek, 2017-2018 eğitim-öğretim döneminin de aynı şekilde huzurlu ve güvenli bir şekilde geçmesini temenni etti.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversitelerin güvenliğine yönelik sunumun da yapıldığı Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı´nda güvenlikle ilgili konular ve tedbirler görüşüldü.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi