ÜNİVERSİTELİLERE SICAK ÇORBA HİZMETİ

ÜNİVERSİTELİLERE SICAK ÇORBA HİZMETİ

Büyükşehir Belediyesi, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla Erciyes Üniversitesi Kampüsünde üniversiteli genç yüreklere yönelik olarka  geçtiğimiz yıllarda başlatılan ‘bardakta sıcak çorba’  servisini yeniden başlattı.

Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Erciyes Üniversitesi Kampüsü içerisinde her yıl geleneksel hale gelen “bardakta sıcak çorba”, öğrencilere ve vatandaşlara ikram ediliyor. Büyükşehir Belediyesi, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla öğrenci ve genç dostu Kayseri’de üniversite öğrencilerinin koşulsuz, şartsız yanında olmaya devam ediyor. Bir yandan kente gelen üniversite öğrencilerine yönelik Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde kurulan stantta ulaşım konusundan akıllı şehir mobil uygulamasına kadar birçok konuda ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilirken, diğer yandan her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere ve vatandaşlara sıcak çorba ve ekmek ikram ediliyor.

Verilen hizmetten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Büyükkılıç’a teşekkür eden öğrenciler ve vatandaşlar da şunları söyledi: “Sabahları geliyoruz. Bedava çorbamızı içiyoruz. Büyükşehir Belediye’mizin yaptığı hizmetten dolayı çok teşekkür ediyoruz. Sabah kahvaltısını aradan çıkarmış oluyoruz bu hizmetle.”Sıcak çorba ikramının bulunmaz bir nimet olduğunu ifaden eden Cumali Doğan ise, “Öğrenciler için, halk için bulunmaz bir nimet. Sabah evimizde çoluğumuz, çocuğumuz bu çorbayı hazırlamaz. Allah razı olsun belediyemiz sayesinde geliyoruz. Çorbamızı içiyoruz sıcak sıcak. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi. Niğde’den her sabah Erciyes Üniversitesi’ne hasta getirdiklerini ve her sabah sıcak çorba içtikleri için çok memnun kaldıklarını dile getiren İbrahim Doğan ise, “Yapılan hizmeti Niğde halkı da çok seviyor. Gelip hastalarımız burada çorbalarını içiyor. Sıralarını alıyorlar. Hastanede muayenelerini oluyorlar. Tekrar bizimle Niğde’mize geri dönüyorlar. Şu yapılan hizmet hem öğrenci için hem de bizler için çok güzel bir hizmet. Allah razı olsun. Teşekkür ediyoruz, Memduh Başkanımıza, saygılar sunuyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ