ÜNLÜ SANATÇILAR KORAMAZ VADİSİNDE

ÜNLÜ SANATÇILAR KORAMAZ VADİSİNDE

İKİ GÜN BOYUNCA FOTOĞRAF ÇEKECEKLER

Kayseri´nin değerlerini dünyaya tanıtmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında aralarında Coşkun Aral ve İzzet Keribar´ın da bulunduğu bir grup fotoğraf sanatçısı, Koramaz Vadisi´ni fotoğrafladı. Ziyaretçiler iki gün boyunca koramaz vadisinde fotoğraf çekecekler

Kayseri´nin değerlerini dünyaya tanıtmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında aralarında Coşkun Aral ve İzzet Keribar´ın da bulunduğu bir grup fotoğraf sanatçısı, Koramaz Vadisi´ni fotoğrafladı.

Sabahın ilk ışıklarıyla vadinin kuzey batısında bulunan Bağpınar Mahallesi´nde çekimlere başlayan foto muhabiri ve belgesel yapımcısı Coşkun Aral ile Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar´ın da aralarında yer aldığı ekip, en iyi gün doğumu karelerini yakalamak için çaba gösterdi.

İki gün boyunca vadiyi fotoğraflayacak ekibin, aralıklara vadiye gelerek çekecekleri fotoğraflardan "4 mevsim Koramaz" sergisi açmayı planladıkları belirtildi.

Kayserili yöneticilerin ve şehrin farklı dinamiklerinin turizme önem verdiğini vurgulayan Aral, "Kayseri gastronomi turizmi açısından bulunmaz bir yer. Ancak insanlar bir yerlere sadece yemek yemek için gitmiyor. Bunun yanında farklı bir yer görmek istiyor. Koramaz Vadisi de böyle bir yer. Her medeniyetten izler var." diye konuştu.

Fotoğraf sanatçısı ve turizmci Nuri Çorbacıoğlu da Koramaz Vadisi´nin turizme kazandırılması gereken bir değer olduğunu belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi