ÜNSAL'DAN KESOB'A ZİYARET

ÜNSAL

HER ZAMAN AK PARTİ'NİN YANINDA OLDUK”

HABER İZLE

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Ahmet Övüç'ü ziyaret etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, seçim ziyaretleri kapsamında KESOB Başkanı Ahmet Övüç'ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KESOB Başkanı Övüç, Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hizmete talip olmak her kişinin karı değil, er kişinin karıdır. Sizlerde bir hizmete talipsiniz. Allah yolunuzu açık etsin. Gönlümüz, sevdiğimiz insanların orada olup bize dönük hizmetlerinizin olmasını isteriz. Önce Kayseri'mize ve Türkiye'mize Allah hayırlı hizmetler nasip etsin. Yolunuz açık olsun” dedi.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
Ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal ise, her dönemde AK Parti'nin yanında olduklarını söyledi. Ünsal, Bu bir bayrak yarışıdır. Parti ilk kurulduğunda bir AK Parti'nin içerisinde vardık ve daha sonra ki süreçte de sivil toplum kuruluşu olarak her zaman partinin yanında olduk. Esnaf ve sanatkarlarda da bu böyledir. Biz AK Parti'yi seviyoruz. Küreselleşen ve globalleşen bir dünyadayız. Dolayısıyla bu süreçte dünyada ne varsa Türkiye'ye geliyor ve buda esnafımızın alanını daraltıyor. Sizleri mecliste temsil etmek istiyorum. Esnaf ve ticaretle alakalı eksik oldukları noktalarda mücadele etmek ve anlatmak gerekiyor” dedi.
Sürekli faydalı olmaya çalıştıklarını belirten Ünsal, Bu zamana kadar kimseyi incitip, kırmadık. Sürekli faydalı olmaya çalıştık. İnşallah bundan sonrada bize görev verilirse hakkıyla yaparız. Bu kabiliyetteyiz. Toplumda da hakikaten bir teveccüh var. bu teveccühe çalışıp layık olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Türkiye'nin ekonomisini büyütmek için çalışacaklarını kaydeden AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ünsal, Türkiye gelişmekte olan bir ülke. Türkiye dünyanın 17'inci büyük ekonomisine sahip bir ülkedir. Biz bu 17'inci sırayı daha da yukarılara taşıyacağız. Buda tavandaki samimi çalışmalar ile olacak. Beraber üretilecek” diye konuştu.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı