ÜRETENİN YANINDAYIZ

ÜRETENİN YANINDAYIZ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, AÇILIŞINA DA KATILDIĞI KAYSERİ MOBİLYA FUARI´NI ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi TÜYAP Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi´nde açılan Kayseri Mobilya Fuarı´nı ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, Kayseri´nin mobilyanın başkenti olduğunu yineledi ve her esnaf grubunun daima yanında olmaya özen göstereceklerini kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, açılışına da katıldığı Kayseri Mobilya Fuarı´nı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile bir kez daha ziyaret ederek, fuardaki tüm stantları gezdi, firma yetkilileri ve vatandaşlarla görüştü.

Fuar alanında yaptığı açıklamada Belediye Başkanları olarak dayanışma içinde esnafın yanında olduklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Çünkü onlar istihdama, katma değere, ihracata, ülkemize döviz girişine vesile olan gurur kaynağımız. Mobilyanın başkenti olan şehrimizde esnafımızın şevkini ve heyecanını artırmamız gerekiyor? dedi.

Konuşmasında Kayseri Mobilya Fuarı ve fuar alanının yapılması nedeniyle Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan´a ve fuara katılan firmalara teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, çevredeki esnafın fuar alanının çevre düzenlemesini kısa sürede bitirmesi nedeniyle Başkan´a teşekkür etmeleri ve ?Sayenizde bu fuar oldu? ifadeleri kullanmaları üzerine. ?Her şey sizlerin sayesinde oluyor. Sizlere layık olmak için çalışıyoruz. İnsanlığa hizmet sevdasıyla bütünleşmiş bir ekibimiz var. Gece demeden gündüz demeden fedakarca çalışıyorlar. Bizim yüzümüzü ak ediyorlar. Bizler de hemşehrilerimizin başını yere eğdirmemeye özen gösteriyoruz. İnşallah Kayseri´yi sadece sanayi ve ticaretle değil çeşitlendirilmiş turizmle de önemli bir merkez olarak görüyoruz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti