ÜSTAD KISAKÜREK ANILIYOR

ÜSTAD KISAKÜREK  ANILIYOR

YAZGAN PARALEL YAPI'NIN BAŞINDA BİR MASON VAR”

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ile Kayseri Lisesince  Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 32 yıldönümü vesilesiyle tertiplenen  anma etkinlikleri start verdi.   Etkinlikler  kapsamında gerçekleştirilen konferans'a konuşmacı olarak iştirak eden Üstad Kısakürek'in talebesi Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan, Türkiye'deki masonların gücünü Vatikan'dan aldığını belirterek, Vatikan'a dayalı olarak Türkiye'de kardilanler var. Şuanda devlet içinde devlet kurmak isteyen ‘paralel yapı'nın başındaki adamında bir kardilandır. Onlara bağlı olarak yaptığı çalışmalar, Türkiye'mizin, Cumhuriyetimizin, Bayrağımızın, İstiklalimizin ve vatanımızın bir tehdit altında olduğunu bize gösteriyor” değerlendirmesinde bulundu.

Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi ile Kayseri Lisesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 18-26 Mayıs  Üstad Necip Fazıl Kısakürek'i anma etkinleri kapsamında ‘Üstad Necip Fazıl'ın hayatı ve mücadele ortamı' adlı konferansla başladı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen programa, Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Eyüp Fuat Kılıç, Kayseri Lisesi Okul Müdürü Ahmet Sait İlter, Üstad Kısakürek'in talebesi Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan, öğrenciler ile davetliler iştirak etti.

Konferans ilk olarak Kuran-i Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Üstad Necip Fazıl Kısakürek'in kendi sesinden ‘gençliğe hitabe' katılımcılara dinletildi.

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Türk Talebe Birliği Kayseri Şubesi Başkanı Eyüp Fuat Kılıç, Üstad Necip Fazıl Kısakürek hem kendi zamanında hem de bizim zamanımıza ışık tutmuştur. O İslam'dan süzülen şiirleriyle hareketleriyle, aksiyonuyla bu dönemimize  ışık tutmuştur. Allah ondan Razı olsun. Biz de Milli Türk Talebe Birliği olarak onun izinden gitmeye gayret gösteriyoruz. Ondan istifade etmeye çalışıyoruz. Bu düsturda bu dava üzerine devam etmeye gayret ediyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Üstad Kısakürek'in talebesi Araştırmacı-Gazeteci-Yazar Mustafa Yazgan,  katılımcılara ‘Üstad Necip Fazıl'ın hayatı ve mücadele ortamı' hakkında bilgiler verdi.

Mustafa Yazgan, Üstad ile kol kola  davanın Anadolu toprağındaki hizmetkarı olarak yolumuza devam ettik. Ama bugün utanç mevkile düşmemek için  ‘Ustada kalırsa bu öksüz yapı, onu sürdürmeyen çırak utansın' diye Üstad'in utandırıcı cümlesine mazhar olmamak için bugün çıraklık noktasında sizlerle beraberim.  Üstad bize her zaman geçmişle geleceği hatırlatıyor” diye konuştu.

Türkiye'deki masonların gücünü Vatikan'dan aldığını belirten Yazgan, Vatikan'a dayalı olarak kardilanler. Şuanda devlet içinde devlet kurmak isteyen ‘paralel yapı'nın başındaki adamında bir kardilan olarak, onlar bağlı olarak yaptığı çalışmalar. Bu durum Türkiye'mizin Cumhuriyetimizin Bayrağımızın İstiklalimizin ve vatanımızın bir tehdit altında olduğunu bize gösteriyor. Üçüncüsü Amerika, İngiliz, Fransız, Alman,  Suriye istihbaratçıları. Dördüncüsü Avrupa birliği içinde Türkiye'yi düşman fert ve kuruluşlar. Beşincisi de  İsrail ve Mossad ajanlarıdır. Türkiye'de adeta  bunlar her noktada cirit atıyorlar. Altıncısı ise PKK, DHKP-C, TKP, Ulusalcılar, faiz lobisi, sokak anarşistler, KCK, DEHAS, İŞİD, İSFAK dayanışması bunların İslam la bir ilişkileri yok. Bunlar Amerika ve İngiltere'nin kurduğu özel uşaklar veya maşayla tuttuğu böceklerdir” ifadesini kullandı



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi