UYAR, ?ANKARA´YA ÜÇ PUAN İÇİN GİDECEĞİZ?

UYAR, ?ANKARA´YA ÜÇ PUAN İÇİN GİDECEĞİZ?

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, pazartesi günü yaptığı antrenmanla yeniden Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp As Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, ?Ankara´ya üç puan için gideceğiz´ dedi.

Süper Lig´e milli maçlar nedeniyle ara verilmişti. Milli maçların sona ermesinin ardından Süper Lig´de 12.hafta heyecanı, 17-18-19 ve 20 Kasım tarihlerinde yaşanacak.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da bir günlük iznin ardından Gençlerbirliği mesaisi yeniden başladı. Teknik Direktör Şumi nezaretinden Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp AS Başkanı Mehmet Çakmak Uyar, ?Ankara´ya üç puan için gideceğiz´ dedi. Uyar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Milli maçlar nedeniyle verilen arayı boş geçirmemek için Gazişehir takımı ile hazırlık maçı oynadık. Hem oynamayan oyuncularımızı gördük hem de maç performansımızı düşürmemek için bunu yaptık. Dün izinliydik, bugün yeniden çalışmalara başladık. Kucher dışında milli takımlardan henüz dönen olmadı. 6 eksikle çalışmalarımıza başladık. Diğer oyuncularımızın çarşamba günü şehrimizde olmasını bekliyoruz. Oyuncularımızın sakat dönme gibi bir durumu yok. Süper Lig´de kimin kimi yeneceği belli değil. Gençlerbirliği´nin iki galibiyetini de büyük takımlara karşı aldı. Biz, maçlara ismi var diye hazırlanmıyoruz. Biz, kazanmak için hazırlanıyoruz. Antalya´da bize ters geliyordu, burada yendik. Ankara´ya da yenmek için gideceğiz.?

 

Haber: Şevket TEKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak