ÜYELER BANKA KUYRUĞUNDAN KURTARILIYOR

ÜYELER BANKA KUYRUĞUNDAN KURTARILIYOR

Ticaret Odası, üyeleri için kolaylık sağlayacak yepyeni bir hizmeti daha uygulamaya koydu. Yeni uygulanan hizmet kapsamında üyeler artık, online ödeme sistemi ile banka kuyruklarında sıra beklemeden ve vakit kaybetmeden işlemlerini yapabilecekler. Di

Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Ticaret Odası’nın  yeniden yapılandırılan internet sitesi üzerinden artık online ödeme yapılabildiğini açıkladı.

Gelişen ve değişen dünyada kurum ve kuruluşların daha iyi hizmet verebilmek teknolojiyi yakından takip etmeleri gerektiğini belirten Hiçyılmaz, “Kayseri Ticaret Odası olarak üyelerimize en hızlı hizmeti sunabilmek adına Türkiye ve dünyadaki teknolojik trendleri yakından takip ediyor ve takip etmekle kalmayıp, bu teknolojileri bünyemize dâhil edip üyelerimize daha iyi hizmet vermeye çalışıyoruz. Üyelerimiz artık odaya gelmelerine gerek kalmadan üstelik taksit seçenekleri ile online ödeme yapabilecekler. Üst düzey güvenliğe sahip “Online Ödeme” sistemimizi üyelerimiz gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Üstelik sistem 3D güvenlik ve SSL gibi uluslararası güvenlik kurallarına uygun olarak hazırlanıp üyelerimizin hizmetine sunulmuştur” dedi.

Hiçyılmaz, Türkiye’de internet kullanım oranının yüzde 50’ye ulaştığı günümüzde kullanıcıların yüzde 41,1’inin cep telefonu, yüzde 17,2’sinin ise tablet kullandığının göz önüne alındığında, kurdukları sistemin telefon ve tabletlerle de uyumlu olmasını sağladıklarını vurguladı.

Hiçyılmaz, online ödeme sisteminin nasıl çalıştığı konusunda ise şunları  kaydetti..“Öncelikle www.kayserito.org.tr adresinden Kayseri Ticaret Odası resmi web sayfasını ziyaret ederek “Online İşlemler” butonuna tıklamalısınız. “Üye Sicil Numarası” ve “Vergi Numarası” ile sisteme giriş yapabilirsiniz. Yazımızda daha önce telefon ve tabletler ile uyumlu olduğundan bahsetmiştik. Sistem kendisini cihaza göre konumlandırmaktadır. Giriş yapıldıktan sonra gelen karşılama ekranında “Online Ödeme Yapmak için Tıklayınız” yazan butona tıklayarak ödeme ekranına geçebilirsiniz. Ödeme bilgileriniz ekrana gelmektedir. Burada mevzuata uygunluk çerçevesinde ödeme yapmak istediğiniz dönemi ve tutarı seçmeniz mümkündür. Ödeme yapmak istediğiniz dönemi seçtikten sonra sistem mevzuat çerçevesinde size taksit seçeneklerini sunacaktır. Ardından dilerseniz 3D güvenlik seviyesinde ödeme yapma seçeneğini seçip kart bilgilerinizi girdikten sonra ödeme işleminizi tamamlayabilirsiniz.”



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor