UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TOPLANTISI

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TOPLANTISI

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ BENLİ: “UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE HASSAS BİR KONUDUR”

İl Müftülüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile tertiplenen ‘Uyuşturucuyla Mücadele ve Çözüm Önerileri’ toplantısında konuşan İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli uyuşturucu konusunun hassas bir konu olduğuna dikkat çekip, özel çalışmalar yapılması gerekliliğinin altını çizdi.

İl Müftülüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile tertiplenen ve Kadir Has Kongre Merkezi Erciyes Salonu’nda ‘Uyuşturucuyla Mücadele ve Çözüm Önerileri’ toplantıya İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, Devlet Hastanesi Baş Hekimi İsmail Altıntop ve Diyanet görevlileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci, uyuşturucuyla mücadele konusunda başta anne ve babalar olmak üzere herkesin görevi olduğunun altını çizerek şunları kaydetti “Burada İl Sağlık Müdürümüze teşekkür etmek istiyorum. Bu konuyla ilgili çalışmalar yaptığımızda kendisiyle konuştuk, ellerinden geleni yapacaklarını ve her alanda bizlerle çalışabileceklerini ilettiler. Kurumlar arası iletişim ve uyum anlamda bu gerçekten çok önemli. Bunun sadece bağımlılık koordinatörlüğü yok. Bizim anne, babalar olarak daha da önemlisi din görevlileri olarak bu alanı tanımamız gerekiyor. Teşriflerinizden ötürü herkese teşekkür ediyorum.“

İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ise konuşmasında, uyuşturucu konusunun hassas bir konu olduğu ve özel çalışmalar yapılması gerekliliğine dikkat çekerek “Uyuşturucu konusunda şunu söylemek istiyorum. Bu konuların halka yönelik sunumlarını çok doğru bulmuyoruz. Bu konunun özel bir konu olduğunu ve özel çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Başarı adanmışlıktan geçiyor. Biraz adanmamız gerekiyor bu konulara“ değerlendirmesinde bulundu.

Program Devlet Hastanesi Baş Hekimi İsmail Altıntop’un ‘Uyuşturucuyla Mücadele ve Çözüm Önerileri’başlıklı sunumunu ile noktalandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı