Uzaktan basın sözcüsü konuştu

Uzaktan basın sözcüsü konuştu

Mondi Home Kayserispor’un uzaktan basın sözcüsü Samet Koç, konuştu. Yine sosyal medyadan açıklama yapan Koç, “Transfer tahtasının açılması için büyük mesafe kat edildi” dedi. 

Süper Lig ekiplerinden Mondi Home Kayserispor’da transfer tahtasının açılması konusunda sona yaklaşıldı. Sarı-kırmızılı ekibin önümüzdeki günlerde transfer tahtasını açtırması bekleniyor. 

Transfer tahtasının son durumuna ilişkin Kayserispor’un uzaktan basın sözcüsü Samet Koç, sosyal medya üzerinden açıklamada bulundu. Koç, açıklamasında şu görüşlere yer verdi; “Büyük Kayserispor Taraftarı, 570 gün önce kulübümüze peydah olmuş tahta illetinden kurtulmak için aylardır süren çalışmalarda büyük bir mesafe kat edilmiştir. Bazı sorunlu dosyalar dışında transfere engel olan birçok dosya engel olmaktan çıkmıştır. Sorunlu dosyalar ile yarın yeni bir aşamaya geçilerek sağlanan ek kaynak sayesinde kısa süre içerisinde mutabakatların sağlanacağının müjdesini vermek isteriz. Bu yaşanılan sıkıntıların bizi daha fazla kenetlediğini, yeni sezona daha hırslı ve istekli hazırlandığımızı belirtmek isterim. Kulübümüzün bir daha böylesine sorumsuzca borçlanmaması için, bizden sonraki yönetimlere daha büyük borçlar bırakmamak adına yerinde ve dozunda transfer yapacağımızı da bilmenizi isterim. Siz değerli taraftarlarımızın bize verdiği destek ve göstermiş olduğu anlayış için tekrar teşekkür ederiz.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’