VALİ DÜZGÜN´E ?26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ? ZİYARETİ

VALİ DÜZGÜN´E ?26 OCAK DÜNYA GÜMRÜK GÜNÜ? ZİYARETİ

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ?26 Ocak Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve Kaçak İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ile müdürlük personelini makamında kabul etti.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, ?26 Ocak Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve Kaçak İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ile müdürlük personelini makamında kabul etti.
Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Gümrük Teşkilatı´nın ?Dünya Gümrük Günü?nü kutlayarak, gümrük teşkilatının hem ilimiz hem de ülkemiz açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.
Vali Düzgün, ?Ülkenin bağımsızlığının önemli gereklerinden biri de gümrük uygulamasıdır. Ekonomik, siyasi bağımsızlığının sonucu olarak mal ulaşımının belli sınırlamalara tabi tutulması, yasadışı ticaret ve insan sağlığına aykırı her türlü madde girişinin engellenmesi, yurt içinde üretilen malların piyasada daha fazla yer bulabilmesi için yurtiçi üretimi ve sanayiyi teşvik etmek bakımından gümrük teşkilatı bir devletin önemli kurumları arasındadır. Tarih boyunca da hep böyle olmuştur.? dedi.
Kayseri´nin, sanayisi gelişmiş bir Anadolu kenti olarak ithalat ve ihracat bakımından da Türkiye´nin önde gelen şehirleri arasında yer aldığını ifade eden Vali Düzgün, bu nedenle Kayseri´deki Gümrük Teşkilatının performansının önemli olduğunu kaydetti.
Ziyarette konuşan Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ise Gümrük Teşkilatı´na verdiği destekten dolayı Vali Düzgün´e teşekkür ederek, ?Kayseri dış ticarette artı veren bir şehrimiz. İhracatımız ithalattan daha fazla. Sanayicilerimize mevzuat dahilinde elimizden gelen her türlü kolaylığı göstermeye çalışıyoruz. Sanayicinin gelişmesi demek ülkemizin gelişmesi demek bu da istihdam demektir. Dolayısıyla çalışma arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalarımıza devam ediyoruz.´ diye konuştu.
26 Ocak ?Dünya Gümrük Günü? dolayısıyla günün anısına Gümrük Müdürü Seyfettin İnceoğlu ve gümrük çalışanları tarafından Vali Orhan Düzgün´e çiçek takdim edildi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da