VALİ GÜNAYDIN,

VALİ GÜNAYDIN,

?İSTİHDAM VE İHRACATA KATKI VERECEK PROJELERİ DESTEKLİYORUZ?

Oran Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Kayseri Velisi Şehmus Günaydın başkanlığında gerçekleştirildi? Toplantıda konuşan Vali Günaydın ?Destek vereceğimiz projeleri belirlerken illerimize istihdam, üretim ve ihracat anlamında katkı verecek projeler olmasına özen gösteriyoruz. Buraya gelecek bütün faydalı projelere en üst seviyede destek verileceğinden kimsenin şüphesi olmasın? değerlendirilmesinde bulundu?

Oran Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi? ORAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Kayseri Valisi Şehmus Günaydın´ın başkanlığında gerçekleştirilen ve Sivas Valisi Salih Ayhan, Yozgat Valisi Kadir Çakır, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ve yönetim kurulu üyelerinin de iştirak ettiği toplantıda 2018 yılı çalışmaları değerlendirilip, 2019 yılı için yol haritası belirlendi?

Toplantıya başkanlık eden Vali Günaydın yaptığı değerlendirmede bütün faydalı projelere en üst seviyede destek verileceğini vurgulayıp, özellikle istihdam, üretim ve ihracat anlamında katkı verecek projelere katkı vermeye özen gösterdiklerini vurgulayarak şunları kaydetti??Kalkınma ajansı olarak illerimizin gelişmesi, kalkınması ve bölgeler arasındaki gelişmişlik farkının asgariye indirilmesi için değişik projelere destek veriyoruz. İllerimizin özelliklerine göre bu desteği artıyoruz. Bölgesel olarak hareket ediyoruz, bölgelerin bu gelişmişlik farkını asgariye indirmek için avantajlarımızı ve dezavantajlarımızı bilerek yola devam etmek istiyoruz. Kayseri, Sivas ve Yozgat´ın önemli bir potansiyeli var. Bu potansiyeli harekete geçirmek, birbirimize destek vermek için bu toplantıları çok önemsiyoruz. Bundan sonra da yine her ay diğer vilayetlerimizde de bu toplantılara devam edeceğiz. Kalkınma ajansı çalışanlarımızla birlikte projelerimizi yönetim kurulu olarak değerlendireceğiz ve uygun gördüğümüz projeleri de süratli bir şekilde hayata geçireceğiz. Desteklediğimiz projelerinde illerimize istihdam anlamında, üretim anlamında ve ihracat anlamında katkı vermesini bekliyoruz. Bu projelere de öncelik veriyoruz. Çünkü bizim amaçlarımızın başında bu bölgelerde istihdamı ve üretimi artırmaktır. Şirketlerimizin çok güzel projeleri var. Bu projelerin hazırlanmasında ajansımızın uzman personelleri kendilerine destek oluyorlar. Buraya gelecek bütün faydalı projelere en üst seviyede destek verilecek?

Toplantı açılış konuşmalarının ardından basına kapalı olarak gerçekleştirildi?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eski OSB başkanı ve 6 yöneticinin yargılandığı davaya devam edildi

Büyükşehir KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı

Hüseyin Akay’ın acı günü

Bakan Kacır Cuma günü Kayserili işadamlarıyla buluşacak

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı